Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausios „Facebook“ aplikacijos verslo puslapiui

Taigi ką tik sukūrei „Facebook“ paskyrą savo verslui, turi gerbėjų ir nebežinai, ką veikti toliau?
Socialinis tinklas „Facebook“
Socialinis tinklas „Facebook“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pateikiame aplikacijas, kurias yra gana paprasta naudoti ir tikrai paskatins tavuosius gerbėjus būti aktyvesniais.

1. „Fan of the Week for Pages“

Gerbėjai mėgsta pripažinimą. Ši programėlė seka puslapio gerbėjų aktyvumą ir kiekvieną savaitę  automatiškai pasveikina aktyviausiąjį.

Bazinė programėlės versija yra nemokama, tačiau jei nori gauti daugiau (pvz., pats pasirašyti sveikinimo tekstą), teks paploninti piniginę.

Ši aplikacija taip pat sukurs nuorodą šoniniame skydelyje, kuriame bus galima pamatyti tos savaitės aktyviausią gerbėją.

Nori turėti šią programą savo puslapyje? Eik į Apps.facebook.com/fanofthe ir pasirink, kuriame puslapyje nori matyti šią formą. Aplikacija automatiškai skelbs aktyviausią savaitės gerbėją kiekvieną savaitę tuo pačiu metu, todėl būk tikras, kad programėlę paleisi būtent tuo metu, kai norėsi, kad būtų paskelbtas aktyviausias gerbėjas.

2. „Booshaka“

Dar viena programėlė, kuri rodys aktyviausius puslapio gerbėjus. Įdiegus šią programėlę dešiniajame skydelyje atsiras „Top Fans“ skiltis.

Gerbėjai daugiausiai taškų gali gauti rašydami ant jūsų puslapio sienos, taip pat už mygtuko „Patinka“ paspaudimus bei komentarus.

Programa rodo įvairią statistiką apie kiekvieną dalyvį ir jo veiklą jūsų puslapyje.

Jei norite įdiegti programą, eikite į Booshaka.com ir spauskite „Install“ mygtuką. Pastaba: programą galima įdiegti į puslapį, turintį ne mažiau nei 30 gerbėjų.

3. „Post Planner“

Tai įrankis, skirtas skelbti pranešimus nustatytu laiku. Žinoma, yra programų, atliekančių šią funkciją (pvz., „HootsSuite“ ar „SocialOomph“), tačiau jos neleidžia įkelti vaizdo įrašų ar nuotraukų.

Programėlė „Post Planner“ kainuoja 5 JAV dolerius (13,2 Lt) per mėnesį, tačiau tai nedidelė kaina lyginant su tuo, ką gauni. Juk ne kiekvieną kartą spėsi pasidalinti naujienomis pačiu tinkamiausiu momentu, tiesa?

„Post Planner“ galite išbandyti adresu Postplanner.com.

4. „ContactMe“

Paprasta programėlė, kuri palengvins jūsų gerbėjų vargus ir sukurs patogią „Susisiekite su mumis“ formą „Facebook“ paskyroje.

Programa yra lengvai valdoma, taip pat turi nemažai formos pasirinkimų ir galimybių, pritaikomų kiekvieno poreikiams. Programėlę rasite Facebook.com/contactforms.

5. „Ecwid“

Tai – elektroninė parduotuvė jūsų „Facebook“ puslapyje. „Ecwid“ galima integruoti su „PayPal“, „Google Checkout“ ir keliomis kitomis mokėjimo sistemomis.

Aplikacijos diegimas ir nustatymas šiek tiek sudėtingesnis, nei aukščiau išvardintų programų, bet kai kuriais atvejais turėti tokio tipo parduotuvę yra tikrai naudinga.

Norėdami turėti tokią parduotuvę, užsukite į Ecwid.com.

Parengė GenialiReklama.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius