-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gidas išmanumo mylėtojams – kuo nustebinti save ar šeimos narius?

Atėjo laikas įsigyti naują išmanųjį ar juo nustebinti antrąją pusę? Mes jums padėsime. Artėjant Naujiesiems metams, pasirodo įvairiausių sąrašų su pasiūlymais, ką geriausia (pasi)dovanoti. Šis sąrašas nebus vienas iš jų. Šiame sąraše rasite tik pačias geriausias technikos dovanų idėjas.
„iPhone“ 11 serijos pristatymas Vilniuje
„iPhone“ 11 serijos pristatymas Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

1. „iPhone 11“

„iPhone 11“ nėra pats galingiausias išmanusis telefonas. Jis taip pat neturi daugiausia funkcijų ar didžiausią ekraną. Jis tiesiog yra geriausias telefonas, jei ieškote geriausio kainos ir kokybės santykio. Tai telefonas, kuriame buvo padaryta keletas kompromisų, leidžiančių sutaupyti nemažai eurų. Kad būtų aišku, tie kompromisai yra gana lengvai pakeliami, turint galvoje tai, kad jo technologija iš esmės yra tokia pati, kaip jo didžiojo brolio „iPhone Pro“. Jam trūksta tik ultraplačiosios kameros ir OLED ekrano.

Arno Strumilos / 15min nuotr./iPhone 11 pristatymo akimirka
Arno Strumilos / 15min nuotr./iPhone 11 pristatymo akimirka

2. „AirPods Pro“

Aš jau rašiau apie tai, kaip man patinka „AirPods“ ir kodėl verta investuoti į „Pro“ versiją. Tiesą sakant, „AirPods Pro“ yra turbūt šiuo metu geriausios belaidės ausinės rinkoje. Jos galbūt šiek tiek nusileidžia pagal baterijos išsikrovimo laiką, bet jei jūs ieškote puikios garso kokybės, neprilygstamo triukšmo slopinimo ir paprastumo naudoti, kuris yra išskirtinis „Apple“ bevlaidžių ausinių bruožas, tai yra geriausia, ką galima įsigyti.

„Apple AirPods Pro“, gamintojo nuotrauka
„Apple AirPods Pro“, gamintojo nuotrauka

3. „Amazon Echo Studio“

Šis naujausias studijos lygio išmanusis namų garsiakalbis stoja į vieną gretą su „Apple HomePod“ ir „Sonos One“ kaip to vertas konkurentas. „Amazon Echo Studio“ užtikrina nuostabią garso kokybę ir yra lengvai valdomas naudojantis „Alexa“. „Amazon Music HD“ neseniai pristatė aukštos rezoliucijos audio transliacijas, o tai reiškia, kad už 199 JAV dolerius per savo „Echo Studio“ galėsite klausytis begalės aukštos kokybės muzikos įrašų. Jūs netgi galite suporuoti du garsiakalbius į stereo garso sistemą.

123RF.com nuotr./Amazon Echo Studio
123RF.com nuotr./Amazon Echo Studio

4. „Fujifilm XT-30“

Dauguma iš mūsų daro nuotraukas su savo „iPhone“ ar „Pixel“ ar dar kokiu nors išmaniuoju telefonu, kurį nešiojamės kišenėje. Ir tam yra rimta priežastis – tos telefonų kameros darosi vis išmanesnės ir daug galingesnės.

Bet pasitaiko, kad norite šiek tiek geresnės vaizdo kokybės. Tokiu atveju vargu ar rasite geriau nei 24 megapikselių veidročių neturintis „Fujifilm XT30“ fotoaparatas – tiek pagal jo galimybes, tiek pagal dydį ar kainą. Tai neprilygstama dovana keliautojui, kuris nori puikią vaizdo kokybę užtikrinančio fotoaparato, telpančio į krepšį ar kišenę. Maža to, jo graži retro išvaizda skatins jus išdidžiai juo naudotis ir daug fotografuoti.

Gamintojo nuotr./Fujifilm XT-30
Gamintojo nuotr./Fujifilm XT-30

5. „GoPro Hero 8 Black“

Jei ieškote puikios dovanos nuotykius mėgstančiam draugui ar draugei, nėra nieko geriau už „GoPro“. Naujas „Hero 8 Black“ yra iš naujo permąstytas ir perkurtas produktas – tai buvo gamintojo tiesioginis atsakas jį besivejantiems konkurentams. Tarp pokyčių yra tai, kad „Hero 8 Black“ jau nebereikia įsigyti atskiro korpuso – jame viskas integruota. Ši kamera filmuoja 4K raiška, o automatiškai nustatomas baltos spalvos balansas ir ryškios spalvos užtifkina rafinuotesnę jūsų nuotykių vertą vaizdo kokybę.

Gamintojo nuotr./GoPro Hero 8 Black
Gamintojo nuotr./GoPro Hero 8 Black

6. „Nomad Base Station Apple Watch Edition“

Jei ieškote dovanos tikram įvairiausių prietaisų mylėtojui, privalote pagalvoti apie šią belaidžio įkrovimo stotelę. Šis „Nomad“ produktas yra vienas iš geriausių, jis vienu metu gali krauti du įrenginius ir papildomai „Apple Watch“ laikrodį. Be to, ši stotelė atrodo tiesiog nuostabiai, ko, deja nepasakytum apie daugumą plastikinių belaidžių įkroviklių rinkoje.

Gamintojo nuotr./Nomad Base Station Apple Watch Edition
Gamintojo nuotr./Nomad Base Station Apple Watch Edition

7. „Bose Noise Cancelling 700“

Tai nėra pačios įperkamiausios ausinės, bet to turbūt ir nesitikėtumėt iš „Bose“, ypač jo flagmano, kuriame apjungiamos rimtos garso ir triukšmo slopinimo technologijos. „QC35 II“ jau yra bene populiariausios rinkoje belaidės ausinės, o „Noise Cancelling 700“ serija dar prideda ir triukšmo slopinimą, patogesnį dėvėjimą bei papildomas skambinimo funkcijas. Be to, garso kokybė yra būtent tokia, kokios ir tikitės iš Bose – pati geriausia.

Gamintojo nuotr./Bose Noise Cancelling 700
Gamintojo nuotr./Bose Noise Cancelling 700

8. „Samsung Galaxy Book S“

Tiesą sakant, naujausias „Samsung“ ultralengvas nešiojamas kompiuteris dar nėra prieinamas, nors bendrovė sako, kad bus jau šį rudenį. Kaip ten bebūtų, jis siūlys 23 valandų baterijos veikimo laiką su LTE belaidžio ryšio galimybėmis ir „Qualcomm Snapdragon 8cx“ lustu, taip pat su dviem USB-C prievadais ir ir ausinių lizdu. Nors tai tikriausiai netaps jūsų darbiniu arkliu, kuriuo montuotumėte savo kitą meninį filmą, vargu ar bus įmanoma rasti ką nors geresnio už pradinę „Galaxy Book S“ 999 JAV dolerių kainą, norint įsigyti puikiai Windows galimybes išnaudojantį nešiojamą kompiuterį.

Gamintojo nuotr./Samsung Galaxy Book S
Gamintojo nuotr./Samsung Galaxy Book S

Vertimo paslaugos: šį tekstą iš anglų kalbos išvertė vertimų biuras Okas Language Solutions.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius