-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gmail“ pašto sistema buvo pranykusi iš eterio (atnaujinta 15.01 val.)

Antradienį buvo sutrikęs pasaulinės pašto sistemos „Gmail“ darbas. Daugelis vartotojų negalėjo prisijungti prie savo pašto dėžučių.
„Gmail“ pašto sistema nepasiekiama daugeliui vartotojų.
„Gmail“ pašto sistema buvo nepasiekiama daugeliui vartotojų. / 15min.lt

Daugelis pašto sistemos „Gmail“ vartotojų, pamėginusių atsidaryti savo pašto dėžutes, maždaug po 11 valandos Lietuvos laiku išvydo užrašą apie laikiną serverio darbo sutrikimą ir pasiūlymą pamėginti dar kartą prisijungti po 30 sekundžių.

Kai kam neužsikrovė net šis klaidos pranešimas. O tie, kas vis dėlto prisijungė prie sistemos, negalėjo nei išsiųsti, nei gauti naujų laiškų. „Gmail“ paštas buvo nepasiekiamas ir per mobiliuosius telefonus. Rusijos vartotojams, kaip pranešė lenta.ru, po tam tikro laiko prie „Gmail“ pavyko prisijungti „iPhone“ telefonais.

Puslapyje, kuris atverčiamas adresu mail.google.com/support, sistemos kūrėjai atsiprašė už sukeltus nepatogumus ir pranešė intensyviai sprendžiantys kilusią problemą. Nors ten nebuvo pranešama, kada tikimasi išspręsti iškilusią bėdą, kai kurie šaltiniai teigė, kad tai turėtų įvykti apie 15–16 val. Lietuvos laiku.

Apie 15 valandą sistemos kūrėjams pavyko išspręsti problemas ir jau pavyksta prisijungti prie pašto dėžučių. Tiesa, kol kas neaišku, ar sistema galutinai sutvarkyta ir ar vėliau problemų nebekils.

Tai ne pirmasis „Gmail“ pašto sistemos sutrikimas. Praėjusių metų rugpjūtį kelioms valandos buvo sutrikusi „Gmail“ pašto kontaktų posistemė – dėl to dalis vartotojų taip pat negalėjo prisijungti prie pašto sistemos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius