-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Google“ ir „Levi Strauss“ bendras kūrinys – išmanus džinsinis švarkelis

Legendinė džinsų gamybos įmonė „Levi Strauss“ ir technologijų milžinė „Google“ sujungė jėgas ir sukūrė išmanų džinsinį švarkeli su įsiūtomis liečiamomis kontrolės priemonėmis.
Išmanusis „Levi Strauss“ ir „Google“ švarkelis
Išmanusis „Levi Strauss“ ir „Google“ švarkelis / Stopkadras

Naujasis švarkelis „Trucker Jacket with Jacquard“ daugiausia yra skirtas dviratininkams. Jo rankogalis yra pasiūtas iš specialaus žakardo, kuris belaidžiu ryšiu sinchronizuojasi su išmaniaisiais telefonais ir vykdo tam tikrą ribotą skaičių komandą perbraukant ar patapšnojus per jį. Kaip tai veikia galima pamatyti bendrovės paskelbtame įrašė „YouTube“ kanale.

VIDEO: Introducing Levi’s® Commuter Trucker Jacket with Jacquard by Google

„Mes manome, kad tai nėra tik technologija jos pačios vardan. Tai yra realaus mūsų vartotojų poreikio patenkinimas“, – sakė „Levi Strauss“ viceprezidentas pasaulonėms produktų inovacijoms Paulas Dillingeris.

„Šis drabužis leidžia dviratininkai važiuoti ir tuo pat metu atlikti kitų užduočių niekada nenuleidžiant akių nuo kelio“, – sakė jis.

„Google“ inžinierius Ivanas Pupyrevas tinklaraštyje rašo, kad pirmiausia „tai yra švarkelis. Kaip ir įprastinį džinsinį švarkelį, jį galima skalbti, jis labai atsparus, sukurtas tai, kad jė apsivilkus būtų patogu važiuoti dviračiu ir jis šildys juos tiek važiuojant dviračiu, tiek ir nuo jo nulipus“.

Inžinieriaus teigimu, švarkelis „atlieka tokias paprastas funkcijas, kaip muzikos paleidimas ar išjungimas ar gautų žinučių perskaitymas. Ir visa tai padaroma perbraukus ar patapšnojus per rankovę“.

Švarkelio kaina – 350 JAV dolerių. Nuo trečiadienio jį bus galima nusipirkti atrinktose JAV parduotuvėse, o nuo spalio 2 d. – ir tinklalapyje „levi.com“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius