-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

HTC plečia pigių telefonų asortimentą

Mobiliųjų telefonų gamintoja HTC šiandien pristatė naują „Explorer“ modelį. Tikimasi, kad šis pažangus ir paprastai valdomas aparatas bus paklausus tarp pirmąkart išmanųjį telefoną įsigyjančių vartotojų.
„HTC Explorer“ išmanusis telefonas
„HTC Explorer“ išmanusis telefonas / HTC nuotr.

Kompaktiškame modelyje su 3,2 colio HVGA lietimui jautriu ekranu ir 3 mln. tšk. kamera įdiegti visi išmaniojo telefono privalumai už mažesnę kainą, rašoma pranešime spaudai.

„Šis lengvai valdomas telefonas padės vartotojams greitai pasiekti jiems svarbiausią turinį, – teigia HTC korporacijos prezidentas rinkodarai ir pardavimams Jasonas Mackenzie. – Naujasis „Explorer“ yra inovatyvus, tačiau daugeliui įperkamas aparatas, iliustruojantis HTC pasiryžimą plėsti pažangių išmaniųjų telefonų rinką visame pasaulyje.“

„HTC Sense“

„HTC Sense“ vartotojo sąsaja išsiskiria aukštos kokybės grafika, gyvais animaciniais efektais, didele valdiklių (angl. widgets) įvairove ir patogia bei efektinga orų prognozių peržiūros funkcija. Net užrakinus ekraną galima paprastai pasiekti svarbiausią turinį – atnaujinimus socialiniuose tinkluose, nuotraukas, orų prognozes ar biržos naujienas.

Vaizdo kamerą taip pat galima įjungti neatrakinus ekrano, o naudojantis „Smart Dialer“ funkcija telefono numeris surenkamas vos vienu paspaudimu.

Kolegų, draugų ar šeimos narių atnaujinimų socialiniuose tinkluose sekimą palengvina visus juos viename sraute pateikianti „People“ programėlė. Vartotojai vienu paspaudimu galės dalintis nuotraukomis, vaizdo įrašais ar pranešti apie savo buvimo vietą.

Greita ir intuityvi interneto naršyklė

„HTC Explorer“ integruota „Adobe Flash“ palaikanti interneto naršyklė bei HVGA ekranas leidžia mėgautis beveik visomis „Android Market“ siūlomomis aplikacijomis.

Automatiškai URL adresą nuspėjanti naršyklė palengvina patekimą į šimtą populiariausių interneto svetainių. Rezervuoti staliuką restorane ar susisiekti su vartotojų aptarnavimu centru galima tiesiog paspaudus ant tinklalapiuose pateiktų telefono numerių. Paspaudus ant adreso interneto puslapyje, galima įjungti nuorodas į ieškomą vietą pateikiantį interaktyvų žemėlapį. 

Kontroliuokite savo gyvenimą

„HTC Explorer“ vartotojai galės vienu metu naudotis keliomis elektroninio pašto dėžutėmis bei į vieną sujungti kelis kalendorius. Informacija iš kiekvieno kalendoriaus rodoma skirtingomis spalvomis, o nauji kvietimai taip pat pasiekiami viename skirtuke, taupydami žmonių laiką. Duomenų ir mobiliųjų paslaugų valdymą palengvina „HTC Explorer“ vartotojo stebėjimo funkcija, registruojanti skambučių trukmę, žinučių skaičių ir kitus duomenis bei pateikianti juos peržiūrai.

Įsigijimas ir pritaikymas vartotojo poreikiams

Pagrindinėse Europos, Vidurio Rytų, Afrikos ir Azijos rinkose „HTC Explorer“ pasirodys paskutinį šių metų ketvirtį. Telefonas bus parduodamas su „Active Black“, „Metallic Black“ arba „Metallic Navy“ spalvos korpusu. Aparato išvaizdą savo skoniui pritaikyti taip pat bus galima keičiant galinius dangtelius, o jų spalvą renkantis iš keturių variantų: „Metallic Blue“, „Metallic Orange“, „Metallic White“ ir „Metallic Purple“.

Įrenginio kaina kol kas oficialiai neskelbiama, tačiau neoficialiai pranešama, kad telefonas kainuos mažiau nei 740 Lt (be sutarties). Maždaug tiek dabar kainuoja kitas HTC telefonas „Wildfire S“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius