-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą atkeliavę pirmieji raudoni telefonai „iPhone 7“ kelia aistras

Raudona spalva yra nauja „Apple“ telefonams, kurie iki šiol būdavo balti, juodi, sidabriniai, auksiniai ir rožiniai. Todėl pirmųjų, ryškiai raudonos spalvos, „iPhone 7“ desantas Lietuvoje buvo labai laukiamas. Tiesa, raudonos spalvos įrenginys vėlavo atvykti, todėl tiksli premjeros data nebuvo skelbiama. Daugelis apie ją sužinos tik iš 15min.
Raudonas iPhone
Raudonas iPhone / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pirmieji telefonai antradienio vakarą pasiekė „Apple Shop“ saloną, įsikūrusį Vilniuje, Ukmergės g. Ketvirtadienį šiuos telefonus savo klientams žadėjo pateikti „Telia“. Kiti mobiliojo ryšio operatoriai kol kas negalėjo nurodyti tikslių datų.

Raudonas „iPhone 7“ kainuos lygiai tiek pat, kiek kitų spalvų jo gentainiai, tačiau iki 50 proc. pelno, gauto pardavus šiuos įspūdingai atrodančius įrenginius, bus skirti kovos su AIDS organizacijai RED, įkūrusiai fondą. Jo darbuotojai stengiasi išgelbėti nuo plintančio ŽIV viruso Afrikos šalių gyventojus – šiame regione ir medicinos pagalbos lygis ir suvokimas apie kontracepciją yra išties žemo lygio. Šiuo metu fonde sukaupta apie 130 mln. JAV dolerių.

Pirmąjį raudonos spalvos „iPhone 7“ išpakavo ir pristatė salono darbuotojams TOPO CENTRO inovatyvių projektų ir produktų vadovas Almantas Dulkys. Pasak eksperto, telefono spalvą sunku apibūdinti žodžiais – ji „žiauriai intensyvi“. Jis – beveik identiškas su raudonos spalvos „iPod“.

A.Dulkio teigimu, šis, didelio susidomėjimo sulaukęs modelis „(Product)RED Special Edition“ kursto „Apple“ gerbėjų aistras. Tiesa, daugybė fanų norėtų raudonąjį įtaisą matyti ne su baltu priekiu, o su juodu. Taip jis atrodytų dar įspūdingiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius