Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetą užplūdo valstybių pasisveikinimai su Donaldu Trumpu

Prieš savaitę „Youtube“ vaizdo įrašų svetainėje patalpintas Nyderlandų „pasisveikinimas“ su JAV prezidentu Donaldu Trumpu sulaukė neįtikėtino populiarumo – šmaikščiai pašiepiantį, kokybišką, puikiai sumontuotą vaizdo įrašą jau peržiūrėjo daugiau nei 16 mln. žmonių. O imitavimas, kaip žinia, yra pati maloniausia pagyrimo forma.
„Lietuva sveikina Trumpą“
Lithuania Welcomes Trump; „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ stop kadras / Stopkadras

Tad pasipylė.

Panašius vaizdo įrašus, aiškinančius, kad jie turėtų būti antri (po JAV, kurios, prisiminus D.Trumpo inauguracinį pažadą, visada bus pirmos) sukūrė Vokietija, Šveicarija, Danija, ir Portugalija.

VIDEO: SWITZERLAND SECOND #everysecondcounts #srf #deville
VIDEO: Denmark second | Denmark Trumps The Netherlands at being no. 2
VIDEO: America First, Germany Second (Reaction video to The Netherlands welcomes Trump in his own words)

Visų jų siužetas ganėtinai panašus – pasišaipoma iš prezidento kalbos manieros, pamėtoma seksistinių ir rasistinių pokštų, niekada nepamirštama apie sienas ir bokštus ir visada panaudojami „alternatyvūs faktai“. Ir visų pabaigoje siūloma idėja :„Amerika pirma. [Įrašyti šalies pavadinimą] antra“.

Lietuviai taip pat pagyrė olandus savo imitavimu ir sukūrė kažką panašaus. Su tokiu pačiu puikiu kalbos manieros imitavimu, pokštais apie homofobiją, seksizmą, nacionalizmą, sienas, valstybės patirtį su prezidento apkalta. Tik žinant, kad susidarė į antrą vietą pretenduojančių valstybių grūstis, lietuviai nusprendė taikyti į trečią vietą, kuri šiaip Lietuvos nacionalinei krepšinio rinktinei ant olimpinių žaidynių apdovanojimų pakylos yra daug geriau pažįstama už antrą (ir taip, Amerika ten būdavo pirma).

VIDEO: Lithuania welcomes Trump | Laikykitės ten su Andriumi Tapinu

Galima tikėtis, kad tai – dar ne paskutiniai panašūs įrašai, bet jeigu atsiras naujų valstybių „prisistatymų“, veikiausiai rasite juos „Youtube“ paieškos eilutėje įrašę „grotažymę“ #everysecondcounts.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius