Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„iPhone 4S“ jau parduodamas Lietuvoje

Lietuvoje pradėta prekyba kompanijos „Apple“ išmaniuoju telefonu „iPhone 4S“.
Išmanusis telefonas „iPhone 4S“
Išmanusis telefonas „iPhone 4S“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Išskirtines prekybos „iPhone 4S“ teises turi telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“. Taigi kol kas šį telefoną galima įsigyti tik „Omnitel“ salonuose.

Drauge „Omnitel“ siūlo specialiai „iPhone“ vartotojams sukurtus mokėjimo planus, kuriuose „iPhone 4S“ kainos prasideda nuo 1 Lt už 16 GB modelį bei nuo 399 Lt už 64 GB modelį, rašoma pranešime spaudai.

„iPhone 4S“ yra sparčiausias ir galingiausias iš visų iki šiol pristatytų „iPhone“ modelių. Jis turi 8 mln. tšk. kamerą su nauja optika, leidžiančia filmuoti, redaguoti ir dalytis didelės raiškos 1080p HD vaizdo įrašais, aukštos raiškos „Retina“ ekraną, „FaceTime“ vaizdo skambučių paslaugą ir ilgai veikiančią bateriją.

Telefonas yra su prieiga prie didžiausios pasaulyje mobiliųjų programėlių kolekcijos „AppStore“, daugiau kaip 200 naujų telefone įdiegtos „iOS 5“ programinės įrangos funkcijų ir „iCloud“ paslauga, naujasis „iPhone 4S“ dabar gali daugiau nei bet kada.

Išskirtinė „iPhone 4S“ savybė – valdymo balsu programa „Siri“, tiesa, ji supranta tik anglų, prancūzų ir vokiečių kalbas.

„Omnitel“ buvo paskelbusi išankstinę šių telefonų rezervaciją internete, tačiau kiek jų buvo užsakyta ir kiek įrenginių atvežta į Lietuvą, kompanija neatskleidžia.

Daugiau informacijos apie „iPhone 4S“ ir jo įsigijimo sąlygas rasite specialioje „Omnitel“ svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius