Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„iPhone 8“ telefone galimai bus „tikrai belaidis“ įkrovimas

Internete pasirodė pranešimų, kad į naująjį „iPhone“ bendrovė „Apple“ ketina įdiegti belaidžio įkrovimo galimybę, rašo independent.co.uk.
Naujojo „iPhone“ (2017 m.) viena iš koncepcijų
Naujojo „iPhone“ (2017 m.) viena iš koncepcijų / Youtube stopkadras

Gandai apie „iPhone 8“ būsimas galimybes internetuose sklando jau seniai – pirmieji jų pasirodė dar iki šiais metais išleisto „iPhone 7“ pasirodymo. Įvairių šaltinių teigimu, kuriant aštuntąjį „iPhone“ modelį, pasirodysiantį švenčiant dešimtą pirmųjų „iPhone“ gimtadienį, „Apple“ kaip reikiant pasistengs ir labai smarkiai pakeis įrenginio išvaizdą bei galimybes. Vienas iš šių pakeitimų – pilnai stiklo korpusas ir ekranas, užimantis visą priekinį telefono paviršių.

O nauji gandai apie šį įrenginį byloja, kad „Apple“ aktyviai ieško galimybių į naujos kartos „iPhone“ įdiegti belaidžio akumuliatoriaus įkrovimo modulius. Kitaip tariant, įkrovimas būtų atliekamas telefoną padedant ant specialaus paviršiaus. Tai atitiktų „Apple“ pasiryžimą judėti į belaidę ateitį, kurio viena iš išraiškų buvo ausinių kištuko pašalinimas iš „iPhone 7“.

Tiesa, tikrai negalima atmesti tikimybės, kad belaidžio krovimo bus atsisakyta, nes kol kas nėra žinoma, ar vienas iš pagrindinių „Apple“ įrenginių gamybos partnerių, bendrovė „Foxconn“, taip pat gaminanti ir belaidžio įkrovimo modulius, sugebės pagaminti pakankamą jų kiekį, kad atitiktų „Apple“ poreikius. Anot Japonijos leidinio „Nikkei“, kuris pirmas paskelbė šią žinią, belaidžio krovimo funkcijos „iPhone“ aparatuose ateitis priklauso nuo to, kokį produktyvumą sugebės pasiekti „Foxconn“.

Panašu, kad dabartinis produktyvumas nėra pakankamas, tad „Foxconn“ sugebėjimas patobulinti vidinius gamybos procesus gali lemti „iPhone“ funkcionalumą.

Manoma, kad jei belaidis krovimas visgi telefonuose bus, tai jis turėtų būti gerokai tobulesnis už dabartinius belaidžio krovimo sprendimus. „Samsung“ ir kiti gamintojai savo įrenginiuose jau diegia belaidį krovimą, tačiau norint, kad telefonas krautųsi, jį reikia padėti tiksliai ant reikiamo paviršiaus, be to, krovimas vyksta lėtai.

Tuo tarpu „Apple“ kaip manoma, bando sukurti didesniu atstumu veikiančio belaidžio įkrovimo technologiją, kuri leistų įrenginį įkrauti netgi iš kitos kambario pusės. Ar bent jau be būtinybės telefoną padėti tiesiai ant kroviklio paviršiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius