Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„iPhone“ virtuali asistentė „Siri“ turi rimtą konkurentę – „Evi“

Kompanija „True Knowledge“ sukūrė „Evi“ – virtualios asistentės programėlę, kuri internete jau vadinama jaunesne, draugiškesne ir protingesne „Siri“ sesute.
Virtuali asistentė „Evi“ tinka ne tik „iPhone“ telefonams, bet ir įrenginiams su „Android“ operacine sistema.
Virtuali asistentė „Evi“ tinka ne tik „iPhone“ telefonams, bet ir įrenginiams su „Android“ operacine sistema. / Evi.com nuotr.

Anot įvairių interneto šaltinių, „Evi“ gali atsakyti į daug sudėtingesnius klausimus, nei „Siri“. Programos kūrėjai teigia, kad virtualioji asistentė žino beveik milijardą faktų ir juos naudodama gali prieiti kone trilijoną išvadų. Ji taip pat ieško reikiamos informacijos naudodamasi kitais šaltiniais, tokiais kaip „Google“, „Yelp“, GPS ir pan.

„Evi“ veikia su visais „iOS“ ir „Android“ operacines sistemas turinčiais įrenginiais, taigi senesnių „iPhone“ ir „iPad“ modelių savininkai taip pat gali naudotis šia balso atpažinimo programėle.

Tiesa, palyginus su „Siri“, „Evi“ dar trūksta integracijos į kalendorių ir priminimus, bet programėlė yra „beta“ versijos ir programuotojai tobulina jos dabartines galimybes bei kuria naujas funkcijas.

„Evi“ per kelias dienas sulaukė milžiniško susidomėjimo. Puslapyje Evi.com jos autoriai dėkoja visiems atsisiuntusiems programėlę ir atsiprašo už tai, kad jų serveriai nepajėgė atlaikyti tokio vartotojų srauto.

Atsisiųsti „Evi“ galite čia: „Android Market“ (nemokamai), „App Store“ (0,99 dolerio).

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą apie „Evi“:

VIDEO: Meet Evi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius