Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš socialinio tinklo „Google+“ šalinami įmonių profiliai

Iš naujojo socialinio tinklo „Google+“ pradėti šalinti įmonių profiliai. Apie tai, kad socialinis tinklas skirtas žmonėms ir jame ne vieta įmonėms, kompanija „Google“ buvo įspėjusi dar paleisdama naująjį projektą.
„Google+“ logotipas
„Google+“ logotipas / Kadras iš „YouTube“

Nepaisant to, kaip ir bet kokie „trynimai“ internete, „Google“ veiksmai sukėlė bendrovių pasipiktinimą. Kai kurių įmonių atstovai jau kreipėsi į „Google“ piktindamiesi tokia tvarka, praneša Techcrunch.com.

Dalį įmonių „Google“ atskirai informavo, kad jos nekurtų savo profilių „Google+“, kadangi jie bus pašalinti. Tačiau tokie raginimai pasiekė ne visus: socialiniame tinkle profilius buvo susikūrę tinklalapiai „Mashable“, „Search Engine Land“, „Seasame Street“, kompanija „Ford“ ir kt. Jų profiliai buvo laikinai užblokuoti.

Kai kurios įmonės savo profilius pakeitė vadovų profiliais.

„Google“ socialinių projektų vadovas Vicas Gundotra aiškino, kad kuriant socialinį tinklą buvo sumanyta pirmiausia pritraukti žmones. Taigi įmones „Google+“ laikinai galėjo atstovauti jų vadovai, kol socialiniame tinkle bus sudaryta galimybė kurti verslo profilius.

Dabar, pradėjus šalinti įmonių profilius ir kilus pasipiktinimui, V.Gundotra pripažįsta, kad tai „tikriausiai buvo klaida“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius