Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išmaniųjų „Apple“ telefonų siunta Lietuvos muitininkams sukėlė įtarimų

Savaitgalį Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai Pašto poste tikrindami siuntas iš Kinijos aptiko dešimt naujų mobiliųjų telefonų, pažymėtų „Apple“ prekės ženklu.
 Siuntoje iš Kinijos muitininkai aptiko, kaip įtariama, suklastotų „Apple“ išmaniųjų telefonų.
Siuntoje iš Kinijos muitininkai aptiko, kaip įtariama, suklastotų „Apple“ išmaniųjų telefonų. / Vilniaus teritorinės muitinės nuotr.

Sulaikytos prekės, kaip įtariama, pagamintos pažeidžiant intelektinės nuosavybės teises.

Vilniaus teritorinės muitinės nuotr./ Siuntoje iš Kinijos muitininkai aptiko, kaip įtariama, suklastotų „Apple“ išmaniųjų telefonų.
Vilniaus teritorinės muitinės nuotr./ Siuntoje iš Kinijos muitininkai aptiko, kaip įtariama, suklastotų „Apple“ išmaniųjų telefonų.

Įtarimų kelia jau vien tai, kad ant pakuočių rašoma, jog šiuose telefonuose įdiegta „Apple“ konkurentės „Google“ sukurta operacinė sistema „Android“.

Įtarę klastotes, muitininkai surašė prekių sulaikymo protokolą, pradėtas tyrimas. Jei pasitvirtins, kad prekės yra klastotės, jos nepasieks gavėjo ir bus sunaikintos.

Šiais metais Vilniaus pašto poste muitininkai jau sulaikė beveik 200 vnt. prekių, kurios, kaip įtariama, pagamintos pažeidžiant intelektinės nuosavybės teises.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius