Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išmanusis „CAT S62 Pro“ telefonas – ne tik skambinimui, bet ir temperatūros matavimui

Gerai žinomu sunkiosios technikos CAT prekės ženklu pažymėtų įrenginių gamintojai – įmonė „Bullit“ – sukūrė ir rinkai pasiūlė jau trečią „S60“ kartos įrenginį – „Cat S62 Pro“. Ir didžiausias jo išskirtinumas – itin kokybiškas termovizorius su patobulinta programėle, rašoma pranešime spaudai.
„Cat S62 Pro“
„Cat S62 Pro“ / Gamintojo nuotr.

„Cat S62 Pro“, kaip ir kiti šio prekės ženklo telefonai, pasižymi išskirtiniu patvarumu aplinkos poveikiui – pastarasis aparatas buvo išbandytas ir patvirtintas pagal griežtus bei žymiausius rinkoje tvirtumo standartus. Šis įrenginys atitinka ir pranoksta IP68 apsaugos nuo prasiskverbimo klasės ir JAV karinio standarto MIL SPEC 810H reikalavimus. Telefonas atlaikė griežtus pakartotinius kritimo iš 1,8 m aukščio ant plieno bandymus (ant kiekvieno šono ir kampo), intensyvius atsparumo vandeniui, nešvarumams ir dulkėms bei ekstremalioms temperatūroms bandymus, taip pat vibracijos ir atsparumo smūgiams testus. Be to, įrenginys yra higieniškas – jį galima visiškai panardinti ir lengvai nuplauti su muilu ir dezinfekavimo priemonėmis arba nuvalyti spiritu sudrėkintomis servetėlėmis.

Pirmą kartą specialistai ir vartotojai savo išmaniajame telefone galės naudotis „FLIR Systems“ vaizdo apdorojimo funkcija „VividIR“, patobulinta MSX (kelių spektrų dinaminio vizualizavimo) ir matomo bei terminio vaizdo derinimo technologija. Dabar naudotojai gali keisti MSX intensyvumą, kuris leidžia perkelti tiesines matomo vaizdo detales į terminį vaizdą, arba naudodami naują alfa derinimo funkciją jungti terminio vaizdo detales su dvigubų taškų „Sony“ kamera užfiksuotais vaizdais.. Kartu šie atnaujinimai reiškia stipriai geresnę vaizdo kokybę, ryškesnius vaizdus ir didesnę terminę skiriamąją gebą – taip geriau atskleidžiamas kontekstas ir terminius vaizdus lengviau interpretuoti.

„Penkerius metus terminio vaizdo mobiliųjų telefonų rinkoje esame lyderiai, o pristatę „Cat S62 Pro “dar labiau kilstelėjome kartelę ir įsiveržėme į pirmąją vietą visoje pramonės šakoje. Dabar klientams siūlome ne tik revoliucinę profesionalų lygio terminių vaizdų kokybę, bet ir daugybę kitų patobulinimų. Palyginti su savo pirmtaku, šis telefonas 12 proc. kompaktiškesnis, bet jo ekranas 10 proc. didesnis. Jis greitesnis, galingesnis ir neįtikėtinai tvirtas. Tai nepamainomas darbinis telefonas“, – sako už produktų portfelį atsakingas „Bullitt“ grupės viceprezidentas Peteris Cunninghamas.

Naujoji programinė įranga taip pat leidžia taikyti analizės ir ataskaitų teikimo funkcijas, kurios paprastai siūlomos aukštesnės klasės specializuotose įrenginiuose su terminio vaizdo funkcija. Į programėlę įtraukta izotermų funkcija, izotermų perspėjimo signalai, mažiausios ir didžiausios temperatūrų indikatoriai bei ataskaitų generavimo funkcija – tai tik kelios iš daugelio galingų naujų funkcijų, kurias galima rasti „Cat S62 Pro“ programėlėje „MyFLIR Pro“.

Gamintojo nuotr./„Cat S62 Pro“
Gamintojo nuotr./„Cat S62 Pro“

„Telefone „Cat S62 Pro“ sumontavę naujausią „FLIR Systems“ siūlomą „Lepton“ terminio vaizdo jutiklį, tęsiame naujovių tradiciją. Ji tęsiasi jau tris „Cat“ telefonų kartas ir padeda profesionalams dar greičiau ir tiksliau atlikti darbus, – kalbėjo FLIR Komponentų verslo padalinio generalinis direktorius Paulas Claytonas. – Integruota „MyFLIR Pro“ programėlė pirmą kartą naudotojams išmaniajame telefone siūlo pažangias termografijos funkcijas, kurios leidžia dar geriau aptikti ir atvaizduoti plika akimi nematomą šilumos energiją.“

Izotermų įspėjimo signalo funkcija leidžia stebėti temperatūrą pasirinktame intervale (nuo -20 C iki +400 C) ir įtraukti signalus, įspėsiančius jus, jeigu stebimas rodiklis pateks į nustatytą intervalą. Tai nepaprastai naudinga funkcija stebint, kaip įrenginiai pasiekia nurodytą temperatūrą, tikrinant, ar temperatūra neįprasta nepadidėjusi, ir net norint sužinoti kepsninės įkaitimo lygį.

Be to, telefone „Cat S62 Pro“ dabar įtaisytas atnaujintas 5,7 col. FHD+ (18 x 9) ekranas, o įrenginio atmintis papildyta iki 6 GB RAM ir 128 GB ROM. Telefonas pagamintas „Qualcomm“ mikroschemų rinkinio pagrindu, jame įdiegta „Android 10“ operacinė sistema. Jis dera su „Android Enterprise“ funkcijomis, įskaitant automatinę registraciją, taip pat jame buvo išbandyta EMM registracija ir pagrindinės politikos aprūpinimas pasitelkiant reikšmingiausius EMM sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius