Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jau žinomos lietuviškos „iPhone 8“ kainos

Lietuvoje prasidėjus išankstinių „Apple“ išmaniųjų telefonų „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ užsakymų priėmimui visi trys pagrindiniai šalies mobiliojo ryšio operatoriai paskelbė naujųjų įrenginių kainas.
„iPhone 8“ pristatymas
„iPhone 8“ pristatymas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Telia“ ir „Bitė Lietuva“ svetainėse mažesniuosius „iPhone 8“ su 64 GB vidinės atminties galima užsisakyti už 819 eurų, tuo tarpu „Tele2“ tradiciškai kartoja „kainų lyderio“ mantrą ir telefonus siūlo vienu euru pigiau – už 818 eurų.

Didesnieji „iPhone 8 Plus“ su 64 GB vidinės atminties „Telia“ ir „Bitė Lietuva“ svetainėse įvertinti 939 eurais, „Tele2“ – 938 eurais.

Šių telefonų užsakymai Lietuvoje priimami nuo rugsėjo 22 dienos, užsisakiusieji įrenginius gaus lygiai po savaitės, rugsėjo 29 d.

„iPhone X“ oficialios kainos Lietuvoje dar neskelbiamos, jų išankstiniai užsakymai priimami nuo spalio 27 d., o pirmuosius savininkus įrenginiai pasieks lapkričio 3 dieną.

Prieš užsakymų pradžią 15min pateiktos „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ kainų prognozės pasitvirtino su labai nedidele, 6-12 eurų paklaida, tad galima numanyti, kad artima tiesai bus ir „iPhone X“ kainos prognozė – nuo 1180 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius