Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV pristatytas pirmas išmanusis telefonas su dviem lietimui jautriais ekranais (video)

JAV mobiliojo ryšio operatorius „Sprint“ pirmadienį pristatė „Echo“ išmanųjį telefoną, kurį pagamino kompanija „Kyocera“. Tai pirmasis „Android“ išmanusis telefonas su dviem lietimui jautriais ekranais.
Kompanijos „Koyocera“ išmanusis telefonas „Echo“ su dviem lietimui jautriais ekranais.
Kompanijos „Koyocera“ išmanusis telefonas „Echo“ su dviem lietimui jautriais ekranais. / Kadras iš „YouTube“

„Echo“ telefone įtaisyti du 3,5 colių 800 ilgio ir 480 pločio taškų raiškos ekranai. Jie yra jautrūs tik pirštų prisilietimams. Atvėrus modelį, objektus iš vieno ekrano galima pertempti į kitą, juos skiriantis tarpas taip pat jautrus prisilietimams. Atversto modelio bendras liečiamo ekrano dydis siekia net 4,7 colio, raiška – 800x960 taškų.

„Kyocera“ kompanija į telefoną sutalpino du liečiamus ekranus panaudojusi atslenkantį korpusą. „Echo“ modelis šiek tiek primena „Nokia N97“ išmanųjį telefoną, tačiau atvėrus jį prieš akis vietoje klaviatūros pasirodo liečiamas ekranas.

Tiesa, šis prietaisas sveria daugiau nei bet kuris atslenkančio korpuso išmanusis telefonas – 193 gramus, bei yra kiek storesnis nei tradiciniai išmanieji. Storis siekia 17,2 milimetro. Kiti jo matmenys neišsiskiria – ilgis 115 mm, o plotis 56,5 mm.

Tokio dydžio ir svorio modelyje paslėpta neprastesnė techninė įranga. „Echo“ išmaniojo procesorius 1Ghz spartos. Darbinė telefono atmintinė siekia 512MB, vidinė 1GB atmintis praplečiama atminties kortelėmis iki 32GB, o 8GB kortelė atkeliauja kartu su „Echo“ komplektu.

Prietaisas taip pat turi kitas išmaniųjų funkcijas: 5 milijonų taškų raiškos kamerą su blykste, automatinio fokusavimo galimybe bei 720p kokybės vaizdo filmavimu; standartinę 3,5 mm ausinių jungtį; „WiFi“ ir „Bluetooth 2.1“ su EDR; kompasą, akselerometrą, nuotolio bei šviesos sensorius, GPS imtuvą. Taip pat įdiegtos visos populiariausios „Google“ programos – „Google Search“, „Google Maps“, „Google Talk“, „Gmail“, „YouTube“ ir sinchronizacija su „Google Calendar“.

Ne ką mažiau svarbu – elementas, kurio talpa yra 1370mAh. Gamintojas nenurodo, kiek laiko prietaisas veikia kalbant ar naršant internete, tačiau prie modelio pridedama papildoma atsarginė tokios pačios talpos baterija su nešiojamu įkrovikliu.

Siūlome pažiūrėti telefono pristatymą:
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius