Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Just5“ išleido žaismingą telefoną vasarai

Bendrovė „Just5“, žinomumą rinkoje užsitikrinusi siūlydama išskirtinio dizaino telefonus, pristato naują vasariškai žaismingą telefoną „Mika“.
„Just5“ mobilusis telefonas „Mika“
„Just5“ mobilusis telefonas „Mika“ / „Just5“ nuotr.

Šis telefonas išsiskiria ankstesniems bendrovės telefonų modeliams būdingu lengvai perprantamu valdymu ir praktiškomis funkcijomis. Dar daugiau – telefonas „Mika“ gali tapti puikiu aksesuaru nuotaikingame sezono vakarėlyje ar ilsintis paplūdimyje, rašoma pranešime spaudai.

„Mika“ – tai telefonas spalvingai ir žaismingai vasarai. Griežtų formų, sudėtingus išmaniuosius telefonus su daugybe svarbių duomenų nuo šiol galite palikti biure. Vasarą džiaukitės lengvumo pojūčiu, kurį suteiks „Mika“, – sako bendrovės „Just5“ atstovas Aleksejus Jakušonokas.

Kaip ir ankstesni „Just5“ modeliai, naujasis bendrovės telefonas išsiskiria dideliais mygtukais, netradicine išvaizda, paprastu naudoti meniu. „Mika“ taip pat turi itin talpią bateriją, kurios turėtų pakakti ištisai atostogų savaitei. Be to, šis telefonas yra atsparus aptaškymams vandeniu, o jo ekrano simbolius lengva įskaityti net ir itin ryškioje dienos šviesoje.

Naujasis telefonas turėtų patikti vaikams. „Mika“ yra tvirtas ir gali atlaikyti vaikiškas išdaigas, o jo valdymas toks paprastas, kad juo gali naudotis ir keturmetis. Telefono nugarėlėje yra didelis raudonas pagalbos mygtukas SOS. Jį spustelėjus, telefonas pradeda skleisti stiprų garsą, kuris atkreips aplinkinių dėmesį. Tuo pačiu metu telefonas automatiškai išsiųs trumpąsias žinutes su pagalbos prašymu ir pradės rinkti iš anksto įvestus artimųjų numerius.

Bendrovės „Just5“ telefonai remiasi koncepcija „back to basics“ (liet. atgal prie paprastumo). Tai maksimaliai paprasti naudoti telefonai, kuriuose nėra jokių nereikalingų funkcijų. Šie telefonai buvo kurti bendradarbiaujant su žymiais dizaineriais ir jau yra spėję pelnyti specialistų pripažinimą. „Just5“ telefonai yra įvertinti ne vienu prestižiniu apdovanojimu, tarp kurių – „Effie“, „Red Dot“ ir „iF“ dizaino prizai.

„Mūsų telefonai yra pelnę ne vieną palankų atsiliepimą iš daugybės pasaulyje žinomų dizainerių. Kurdami šiuos telefonus remiamės svarbiausiomis vertybėmis – praktiškumu ir individualumu. Todėl „Just5“ telefonai yra ne paprasti ryšio prietaisai, o išskirtiniai stiliaus aksesuarai“, – pabrėžia A.Jakušonokas.

Telefoną „Mika“ galima įsigyti bendrovės partnerių prekybos vietose, jo kaina be sutarties – 190 Lt. Daugiau informacijos: Just5.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius