Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atrodo „iPhone 7 Plus Jet Black“ po trijų mėnesių naudojimo be dėklo?

Socialinio tinklo „Reddit“ vartotojas slapyvardžiu Robhue prieš tris mėnesius nusipirko naują išmanųjį telefoną „iPhone 7 Plus“ su blizgiu juodu korpusu. Tam, kad gamintojai išgautų neįtikėtiną „Jet Black“ spalvą, telefono korpusas yra gaminamas iš matinio aliuminio, kuris vėliau keletą kartų anoduojamas ir poliruojamas.
Donatas Montvydas pristatė „Iphone 7“
„Iphone 7“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Neigiama šio proceso pusė yra tai, kad padidėja nežymių įbrėžimų atsiradimo tikimybė, jei savo išmanųjį telefoną naudojate be dėklo. Robhue nusprendė atlikti eksperimentą ir sąmoningai papildomai neapsaugojo „iPhone“ korpuso tam, kad po tam tikro laiko aktyvaus naudojimo įvertintų prietaiso išvaizdą.

Robhue/Reddit nuotr./Subraižytas „iPhone 7“ Jet Black
Robhue/Reddit nuotr./Subraižytas „iPhone 7“ Jet Black

Kaip ir tikėtasi, per tris mėnesius telefono korpuse pasirodė daugybė įbrėžimų, daugiausia kampuose ir apatinėje dalyje. Nuotraukų autorius nieko nepasakė apie ekraną ir kamerą, kuri išsikiša virš korpuso, todėl galima spėti, kad jų apsauginis stiklas nenukentėjo.

„Apple iPhone 7 Jet Black“ Lietuvoje kainuoja apie 870 eurų, o „Apple iPhone 7 Plus Jet Black“ – 980 Eur. „Apple“ oficialiai rekomenduoja šiuos prietaisus nuo pirmos naudojimo dienos nešioti dėkle, tačiau tuomet nesimato pagrindinio šio modelių privalumo.

Robhue/Reddit nuotr./Subraižytas „iPhone 7“ Jet Black
Robhue/Reddit nuotr./Subraižytas „iPhone 7“ Jet Black

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius