-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinė paauglė atiduoda savo nekaltybę už „iPhone 4“

Viena paauglė iš Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ paskelbė dovanosianti savo nekaltybę tam, kuris jai nupirks išmanųjį telefoną „iPhone 4“.
Mergina, pasivadinusi tiesiog Wen, teigia, kad ji svajoja turėti baltą „iPhone“ ir dėl jo yra pasiryžusi atiduoti nekaltybę.
Mergina, pasivadinusi tiesiog Wen, teigia, kad ji svajoja turėti baltą „iPhone“ ir dėl jo yra pasiryžusi atiduoti nekaltybę. / Iphone4jailbreak.org nuotr.

Mergina, pasivadinusi tiesiog Wen, teigia, kad ji svajoja turėti baltą „iPhone“, tačiau tėtis jo nenuperka. Todėl ji nusprendė permiegoti su vyru, kuris padovanos jai šį išmanųjį telefoną, pranešė „The Korea Herald“.

Pietinėje Guangdongo provincijoje, Maomingo mieste gyvenanti paauglė įkėlė savo nuotrauką ir šiek tiek informacijos apie save.

Ji už pirmąją naktį nori gauti baltą „iPhone 4“ išmanųjį telefoną su 16 gigabaitų atminties. Kinijoje jis kainuoja apie 5 tūkst. juanių (1,9 tūkst. Lt). Mergina ragina jaunus vyrus susisiekti su ja, jei šis pasiūlymas išties sudomino.

Šis įrašas sulaukė daug neigiamų atsiliepimų, esą išmanusis telefonas yra nevertas to, ką ji siūlo.

Tai ne pirmas kartas, kai jauni kinai imasi radikalių priemonių siekdami įsigyti brangių „Apple“ produktų. Anksčiau vienas 17-metis pardavė savo inkstą tam, kad galėtų nusipirkti planšetinį kompiuterį „iPad“ ir išmanųjį telefoną „iPhone“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius