Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinų pora pardavė visus tris savo vaikus, kad galėtų žaisti interneto kavinėse

Jauna kinų pora pardavė visus tris savo vaikus – du berniukus ir mergaitę – tam, kad galėtų susimokėti už kompiuterinius žaidimus interneto kavinėse.
Interneto kavinė
Interneto kavinė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vietos žiniasklaida skelbia, kad Li Linas ir Li Juana susipažino interneto kavinėje 2007 metais. Jaunuolius suartino potraukis kompiuteriniams žaidimams, praneša „ABC News Radio“.

Po vienerių metų jie susilaukė pirmagimio sūnaus. Praėjus vos kelioms dienoms nuo jo gimimo, jauna pora, kuriems buvo mažiau nei 21 metai, paliko kūdikį vieną, o patys išvyko žaisti kompiuterinių žaidimų į interneto kavinę, esančią už 30 kilometrų nuo namų.

2009 metais porai gimė dar vienas kūdikis – mergaitė. Tuomet jiems šovė idėja parduoti antrąją atžalą, kad turėtų pinigų patenkinti savo kompiuterinių žaidimų pomėgį. Taip jie ir padarė – pardavė mergaitę už 3 tūkst. Kinijos juanių (apie 1,1 tūkst. Lt).

Šiuos pinigus jie netruko išleisti, tad pora nusprendė parduoti ir pirmąją savo atžalą. Už berniuką jie gavo 10 kartų didesnę sumą – 30 tūkst. Kinijos juanių (apie 11 tūkst. Lt).

Susilaukę trečio kūdikio, dar vieno berniuko, kinų tėveliai ilgai nebegalvojo ir jį taip pat pardavė už tokią pat sumą – 30 tūkst. juanių.

Tik po kurio laiko Li Lino motina, sužinojusi, ką jos sūnus su mergina padarė, pranešė apie tai policijai.

Paklausti, ar nepasiilgo savo vaikų, tėveliai atsakė: „Mes nenorėjome jų auginti, mes tik norėjome juos parduoti, kad gautume šiek tiek pinigų.“

Jie dievagojosi nežinoję, kad parduodami vaikus nusižengė įstatymams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius