-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kitą savaitę „OnePlus“ pristatys naują telefoną

Kinijos išmaniųjų telefonų bendrovė „OnePlus“ lapkričio 15 dieną turėtų pristatyti naują savo išmanųjį telefoną. Iki šiol į viešumą prasprūdę duomenys rodo, kad telefonas bus pavadintas 3T. Veikiausiai tai bus patobulinta dabartinio „OnePlus 3“ modelio, pristatyto birželį, versija, rašo „The Verge“.
„OnePlus 3“
„OnePlus 3“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„OnePlus“ savo „Twitter“ paskyroje skelbė, kad lapkričio 15 d. savo klientams pasiūlys „Qualcomm Snapdragon 821“ procesorius, tad šį patobulinimą galima prognozuoti drąsiai. Beje, toks pats 2,35 GHz dažnio procesorius su „Daydream VR“ palaikymu yra ir „Google Pixel“ telefonuose.

Pagal „OnePlus“ vadovo Carlo Pei pasisakymus „Twitter“ tinkle taip pat galima spręsti, kad 3T telefone išliks „Optic AMOLED“ ekranai, nors būta gandų, kad kinams sunku užsitikrinti pakankamą šių ekranų tiekimą, todėl ketinama grįžti prie LCD technologijos.

Kiti ganduose minimi skaičiai – 8 GB darbinės atminties, nuo 3500 iki 4000 mAh talpos akumuliatorius su greitojo įkrovimo funkcija ir atnaujinta „OxygenOS“ versija, sukurta „Android 7.0 Nougat“ pagrindu. O ar šie gandai pasitvirtins – sužinosime kitos savaitės antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius