Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokius pokštus balandžio 1-ąją iškrėtė „Google“?

Šįmet „Google“ ir vėl įsitraukė į balandžio pirmosios žaidimus ir tikrai nenuvylė. Bendrovė balandžio pirmosios dienos proga sukūrė keletą naujų funkcijų, įskaitant „Google“ paieškos rezultatų rodymą atbulai, vaizdo įrašų ir žaidimą „Pac - Man“.
„Pac - Man“ Vilniaus centre
„Pac - Man“ Vilniaus centre

Thenextweb.com pateikia šios dienos „Google“ pokštus.

„Elgoog“

„Google“ sukūrė atvirkštinę Google.com versiją, domeną ir sukūrė algoritmą, pagal kurį visus paieškos rezultatus http://com.google rodo atgaline tvarka.

„Google“ žemėlapių žaidimas „Pac Man“

Balandžio pirmąją „Google“ vartotojams leido žaidimą „Pac Man“ žaisti žemėlapiuose savo mieste ar rajone – „Pac Man“ veikėjų trasomis virto miesto gatvės.

Kad įsijungtumėte žaidimą, tereikia paspausti „Pac-Man“ ikonėlę kairiajame kampe ir būsite nukreiptas į artimiausią gatvę, kur galima žaisti žaidimą.

Yra ir „Android“ bei „iOS“ sistemoms skirta „Pac Man“ versija.

Žaidimas „Pac Man“ „Google“ žemėlapiuose
Žaidimas „Pac Man“ „Google“ žemėlapiuose

„Google Fiber“ prisijungimo režimas

„Google“ pradeda lėto interneto judėjimą su 56 kilobitų greičiu, kad padėtų jums dažniau būti realiame, o ne skaitmeniniame gyvenime.

VIDEO: Introducing Dial-Up mode

„Google Panda“

Šįmet tiesiai iš „Google“ Japonijos skyriaus turime žavingą naują produktą, pavadinimu „Google Panda“. Tai – nedidelis gauruotas žaisliukas, su kuriuo galite konsultuotis ir iš jo gauti atsakymus. Visai kaip iš „Google Now“.

„Google“ pandą reklamuoja kaip nešiojamą, o ji gali atsakyti į bet kurį klausimą naudodama „Google“ balso atpažinimo technologiją.

VIDEO: Google Panda Product Launch 2015

Klaviatūra be mygtukų

Japonai neapsiėjo vien tik su panda. Šis prietaisas – pusiau pučiama tūtelė, kuri gali būti panaudota kalbos įvedimui į jūsų telefoną per „Bluetooth“.

Kaip skelbiama vaizdo įraše, įrenginys leidžia jums įdėti tekstą į telefoną tada, kai to ranka padaryti neleidžia aplinkybės. Pavyzdžiui, kai esate pas kirpėją.

Viskas, ką turite padaryti – pūsti vakarėlių tūtelę.

VIDEO: Google 日本語入力ピロピロバージョン

„Chrome“ asmenukė

„Chrome selfie“ į „Google Chrome“ mobiliuosiuose įrenginiuose įtraukia naują funkciją, kuri leidžia padaryti asmenukę naršant bet kuriame puslapyje.

Paspaudę mygtuką galėsite nusifotografuoti ir pasidalinti savo, o kartu ir tinklalapio, kuriame naršote, vaizdu.

Išmanioji dėžė

„Google“ nori, kad jos „Inbox“ produktai išspręstų ir fizinio pašto problemą. Bendrovė įkėlė įrašą, kuriame demonstruoja savo išmanią dėžę, saugančią nuo brukalo ir automatiškai filtruojančią nepageidaujamas fizinio pašto šiukšles. Jūs net savo telefone galėsite matyti, kai gausite fizinį paštą.

Norinčius išmėginti naujovę „Google“ ragina rašyti inbox@google.com. Ir prašyti kvietimo išmaniai dėžei „Smartbox“.

VIDEO: Smartbox by Inbox: the mailbox of tomorrow, today

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius