Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kuo dar, be didelio ekrano, pasiruošusi nustebinti naujoji „Nokia 5.1 Plus“

Naujasis „Nokia“ išmanusis telefonas išsiskiria ypatingu našumu bei išmaniomis dirbtinio intelekto vaizdo funkcijomis, teigiama pranešime.
„Nokia 5.1 Plus“
„Nokia 5.1 Plus“ / Nokia nuotr.

„HMD Global“, „Nokia“ telefonų namai, antradienį paskelbė, kad „Nokia 5.1 Plus“ ketvirtąjį metų ketvirtį taps prieinama pirkėjams naujose rinkose, taip pat ir Lietuvoje. Šis išmanusis telefonas išsiskiria populiariu dizainu su dideliu ekranu per visą korpusą, aukščiausios kokybės veikimu ir pažangiomis dirbtinio intelekto vaizdo funkcijomis, teigia gamintojai.

Nokia nuotr./„Nokia 5.1 Plus“
Nokia nuotr./„Nokia 5.1 Plus“

Apie „Nokia 5.1 Plus“

„Nokia 5.1 Plus“ veikia su pažangiu „MediaTek Helio P60“ aštuonių branduolių procesoriumi, kuris paprastai būna aukštesnio lygmens išmaniuosiuose telefonuose. Procesorius toks galingas, kad leidžia lengvai valdyti žaidimų, vaizdo ar daugiafunkcines programėles. Patobulintos vaizdo funkcijos leidžia fiksuoti studijinio lygio kadrus su lauko gylio jutikliu ir pasirinktiniu „bokeh“ suliejimu, taip pat portretiniu apšvietimu.

Nokia nuotr./„Nokia 5.1 Plus“
Nokia nuotr./„Nokia 5.1 Plus“

Dvigubas 13MP/5MP galinis jutiklis su elektroniniu video stabilizavimu užtikrina, kad jūsų filmuoti vaizdai būtų stabilūs bei ryškūs, ir ypatingos akimirkos su draugais būtų užfiksuotos tobulai bet kokiose situacijose.

5,8 colių HD+ ekranas per visą telefono korpuso paviršių suteikia gerbėjams galimybę matyti maksimaliai daug turinio. „Nokia 5.1 Plus“ dizainas yra itin išgrynintas – 2,5D išlenktas priekinis ir galinis stiklas, užapvalinti kraštai bei kameros lizdas su CNC metalo apdaila ir optiniu stiklo langeliu, o taip pat – blizgios apdailos rėmelis.

Vos apie 8 mm storio, ergonomiško dizaino ir aptakių formų telefonas, laikomas rankoje, suteikia ypatingą jausmą. „Nokia 5.1 Plus“ lieto metalo korpusas su polikarbonato rėmeliu yra išbandytas ekstremaliomis temperatūromis bei atliekant kryčio testus, taip užtikrinant, jog šis modelis atitinka giežtus „Nokia“ telefonams taikomus kokybės standartus.

Naujausio „Android One“ įsipareigojimas

„Nokia 5.1 Plus“ prisijungia prie „Android One“ „Nokia“ išmaniųjų šeimos ir siūlo išmanią „Google“ sukurtą patirtį. Kiekvienas įrenginys bus nuolat atnaujinamas, trejus metus kas mėnesį gaudamas saugumo paketus, o dvejus metus po pristatymo – garantuotus OS atnaujinimus.

Kaip ir visi „Android One“ programoje dalyvaujantys „Nokia“ telefonai, šis turi ilgiau veikiančią bateriją bei daugiau laisvos atminties, nes nėra jokių papildomų temų ar nereikalingų trečiųjų šalių programėlių. Be to, visada būsite priešakyje su naujausiomis „Google“ paslaugomis, tokiomis kaip „Google Assistant“ ir „Google Photos“ su nemokama neribota aukštos kokybės nuotraukų saugykla (tam reikalinga „Google” paskyra ir prieiga prie interneto).

Kartu su „Android Oreo™“ naujasis „Nokia“ telefonas leidžia mėgautis visomis naujausiomis funkcijomis, tokiomis kaip „Google Lens“. „Nokia 5.1 Plus“ taip pat yra paruoštas „Android Pie“. Į šį atnaujinimą bus įtrauktas naujasis „App Actions“ ir daugybė kitų puikių funkcijų. „App Actions“ padeda greičiau pereiti prie kito veiksmo, pavyzdžiui, išsikviesti taksi ar klausytis mėgstamų dainų, numatant, ką norite atlikti toliau. „App Actions“ rodomi visame „Android“, tokiose aplinkose, kaip „Launcher“, „Smart Text Selection“, „Play Store", „Google“ paieškos programėlėje bei „Google Assistant“.

Prieinamumas ir kaina

„Nokia 5.1 Plus“ yra dviejų spalvų – „Gloss White“ ir „Gloss Midnight Blue“. „Nokia 5.1 Plus“ bus prieinamas Lietuvoje ketvirtą metų ketvirtį už vidutinę mažmeninę 199 eurų kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius