Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LANVA: Irma Jurgelevičiūtė ne sykį bausta už piratinės produkcijos platinimą

Lietuvos antipiratinės veiklos asociacijos (LANVA) žiniomis, atlikėjos Irmos Jurgelevičiūtės įmonė „Mėlynoji linija“, užsiimanti filmų nuoma, buvo ne sykį bausta už piratinės produkcijos platinimą.
Irmutė sveikinasi su fotografais.
I.Jurgelevičiūtė / „Scanpix“ nuotr.

LANVA vadovas Vytas Simanavičius teigia, kad šioje įmonėje pažeidimų buvo užfiksuota daugiau nei 5 kartus. Jo teigimu, tikrinama dažniau, „tačiau tai nereiškia, kad visada randama pažeidimų“.

„Pati Irma, man atrodo, gal vieną kartą dirbo per patikrinimą. Šiaip ten kiti darbuotojai būdavo. Aišku, atsako savininkas, galbūt ji apie tai žinodavo, bet gal ir darbuotojai ką nors galėdavo atsinešti. Kad tai būtent jos, neįrodysi“, – sakė V.Simanavičius.

Anot jo, bylos buvo pasiekusios teismą, įmonei skirtos baudos. Įstatymai numato, kad už piratinės produkcijos platinimą gresia bauda nuo 1 iki 2 tūkst. Lt.

Pasak V.Simanavičiaus, per vieną pirmųjų patikrinimų, prieš maždaug 8 metus, rasta apie 170 kompaktinių diskų su nelegaliais filmų įrašais. „Bet čia buvo pačioje pradžioje, prieš daug metų, kai rinkoje būdavo labai daug piratinių diskų. Paskui ta įmonė apsitvarkė“, – teigė V.Simanavičius.

Pastarąjį kartą pažeidimas I.Jurgelevičiūtės įmonėje užfiksuotas apytikriai prieš 3 metus. Maždaug prieš pusantrų metų LANVA atliko dar vieną patikrinimą „Mėlynojoje linijoje“, tačiau pažeidimų jau nerado.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius