Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lego“ pramogos „Robotiadoje“ – visai šeimai

Smagiausia draugiškųjų išradėjų šventė „Robotiada“ šiais metais paruošė įspūdingą programą. Tai – išradėjo kelio „Lego robotikos dirbtuvės“, įdomiausi virtualios realybės žaidimai, didžiausia „Lego“ miesto paroda Lietuvoje, dirbtuvės visai šeimai su vaikais nuo 3 iki 18 metų.
„Robotiada 2017“
„Robotiada 2017“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šiais metais lankytojai turi galimybę išbandyti moderniausias pasaulyje virtualios realybės technologijas, išmokti programuoti robotą per 15 minučių, išbandyti save lenktynių trasoje ir pamatyti netolimos ateities sprendimus, pakeisiančius mūsų pasaulį. Susidomėjote?

„Robotiadoje“ vyks transformerių šou – puiki proga įgyvendinti vaikystės
svajonę ir turėti unikalią nuotrauką su realaus dydžio transformeriais: kovo 24 d. 11:00-13:00, kovo 25 d. 13:30-15:30 val.

Abi dienas taip pat vyks „Robotikos akademijos dirbtuvės“, leisiančios patobulinti problemų sprendimo įgūdžius tiek vaikams, tiek suaugusiesiems kartu puikiai praleidžiant laiką. Pirmąją dieną dalyvauti gali ir moksleivių klasės po 24 vaikus.

Pasiruoškite persikelti į kitą, virtualų pasaulį, nes „Robotiados“ metu turėsite galimybę pamatyti kaip mokysimės, žaisime ir bendrausime ateityje – virtualioje realybėje.

Pasivaikščiojimas po Robotiados 2017 erdves

Įdomiausi žaidimai ir edukacinės programos

Naminis gyvūnas? O gal naminis robotas? Jei svarstote apie antrąją galimybę, būtinai apsilankykite edukacinių robotų parduotuvėje. Tik „Robotiados“ metu jiems taikomos specialios nuolaidos. Ir mes čia kalbame ne apie robotus siurblius, o apie robotus, su kuriais tobulėsite kiekvieną dieną.

Įspūdingiausia „Lego miesto paroda“ Lietuvoje, kurią galėsite apžiūrėti iš itin arti. Ją dovanoja Lietuvos „Lego“ mėgėjų bendruomenė LitLUG. Jie pažada, kad paroda bus dar didesnė nei praėjusių metų „Robotiadoje“.

Jei jūsų vaikas nuolat kalba apie „Minecraft“ – būtinai atvykite į „Lego Minecraft dirbtuves“. Populiariausias vaikų žaidimas „Minecraft“ sužavės visus, tad nepraleiskite galimybės išreikšti savo kūrybiškumą netikėtoje erdvėje!

Vilniaus dailės akademija kviečia visas šeimas prisidėti prie didžiausio šeimų statinio. Kovo 25 d. atsineškite po nenaudojamą „Lego“ kaladėlę į VDA stendą ir kartu sukurkite įspūdingą kūrinį.

Susitikime „Robotiadoje“ kovo 24-25 dienomis „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius