-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lenovo“ pristatė naujovišką planšetę, kuri skaitmenizuoja ant popieriaus rašytą tekstą

Lenovo“ pranešė apie naujus produktus, kurie bus eksponuojami penktadienį Berlyne prasidėsiančioje parodoje „IFA 2016“. Vienu iš jų yra labai neįprastas „Yoga“ serijos transformuojamas planšetinis kompiuteris.
„Lenovo Yoga Book“
„Lenovo Yoga Book“ / Bendrovės nuotr.

„Yoga Book“ iš konkurentų išsiskiria ypatingu darbo paviršiumi, kuris įvairiuose režimuose gali tapti jutikline klaviatūra arba zona rašymui ir piešimui su specialiu rašikliu „Real Pen“. Jis sugeba atpažinti 2048 spaudimo lygius (idealiai tinka piešimui, nes tiksliai nustato kiekvieną brūkštelėjimą) ir neturi maitinimo šaltinio (kaip tikras rašiklis).

„Jogo“ konstrukcija numato keturias darbo padėtis – kūrybinį (padėtis išklojus), planšetės, peržiūros (stendas patogiai vaizdo įrašų peržiūrai) ir spausdinimo režimus. Kitas „Lenovo Yoga“ privalumas yra 256,6 x 170,8 x 9,6 mm matmenys, o sveria jis 690 gramų.

Techniniai „Lenovo Yoga Book“ duomenys: 10,1″ IPS ekranas su 1920 x 1200 pikselių raiška, quad-core „Intel Atom X5-Z8550“ procesorius su 2,4 GHz dažniu, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, microSD kortelių lizdas (iki 128 GB), 8 ir 2 megapikselių kameros, „Dolby Atmos“ ir „Dolby Audio Premium“ palaikantys garsiakalbiai, lizdas SIM kortelėms, 8500 mAh baterija, užtikrinanti iki 13 valandų autonomiją, operacinė sistema „Android“ arba „Windows 10“ (priklausomai nuo versijos) su iš anksto įdiegtu biuro programinės įrangos rinkiniu.

Įrenginys bus parduodamas nuo spalio. „Android“ versija kainuos 499 dolerius, o „Windows 10“ – 549 dolerius. Elektroninis rašiklis „Real Pen“ įeina į komplektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius