-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje jau galima įsigyti „BlackBerry Bold 9900“

Jau šią savaitę „Bitė Lietuva“ klientai pirmieji Lietuvoje gali įsigyti naują „Research in Motion“ (RIM) išmanųjį telefoną „BlackBerry Bold 9900“. Tai pažangiausias „BlackBerry“ telefonas, turintis spartų 1,2 Ghz procesorių, naujausią „BlackBerry 7 OS“ operacinę sistemą, lietumui jautrų ekraną bei visaženklę QWERTY klaviatūrą.
„BlackBerry Bold 9900“
„BlackBerry Bold 9900“ / „Bitė Lietuva“ nuotr.
Temos: 1 „BlackBerry“

Išmaniojo telefono „BlackBerry Bold 9900“ korpusas pagamintas iš solidaus šlifuoto nerūdijančio plieno ir aukščiausios kokybės plastiko. „BlackBerry Bold 9900“ yra pats ploniausias „BlackBerry“ išmanusis telefonas – vos 10,5 mm.

Naujasis „Blackberry Bold 9900“ yra vienas pirmųjų RIM išmaniųjų telefonų su nauja operacine sistema „BlackBerry 7 OS“. Nauja operacinės sistemos versija išnaudoja visas įrenginio technines galimybes, taip pat vartotojai internete gali naršyti su smarkiai atnaujinta „BlackBerry“ interneto naršykle. „BlackBerry 7 OS“ turi naują funkciją „BlackBerry Balance“, kuri išmaniajame telefone atskiria su darbo reikalais susijusį turinį ir programėles nuo asmeninių.

Naujajame telefone įmontuotas 1,2 Ghz procesorius su 768 MB operatyviosios atminties leidžia sklandžiai ir greitai naviguoti telefone bei užkrauti keletą programėlių vienu metu. Vidinė 8 gigabaitų telefono atmintis gali būti išplėsta iki 32 gigabaitų. Įrenginys turi 5 megapikselių vaizdo kamera, kuria galima daryti aukštos kokybės nuotraukas ir filmuoti HD formatu.

Prieš savaitę Lietuvoje taip pat startavo „BlackBerry“ programėlių parduotuvė „BlackBerry App World“. Vartotojai „BlackBerry App World“ parduotuvėje gali rinktis iš daugiau nei 30 tūkst. mokamų ir nemokamų programėlių, kurias galima parsiųsti išmaniuoju telefonu ir kompiuteriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius