Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai – vieni pirmųjų Europoje, gavę naujuosius „Samsung S7“

Šią savaitę Barselonoje pristatyti naujieji telefonai „Samsung Galaxy S7“ ir „Samsung Galaxy S7 Edge“ – jau Lietuvoje. „Tele2“ pranešime teigiama, kad lietuviai juos gavo vieni pirmųjų Europoje.
Jonas Matiukas džiaugiasi, kad „Samsung S7“ – jau Lietuvoje.
Jonas Matiukas džiaugiasi, kad „Samsung S7“ – jau Lietuvoje. / Tele 2 nuot.
Temos: 2 Lietuviai Samsung

„Samsung“ telefonų flagmanai yra viena iš didžiausių telefonų rinkos naujienų. Naujausi modeliai „Samsung Galaxy S7“ ir „Samsung Galaxy S7 Edge“ buvo pristatyti tik šį sekmadienį, o prekyba telefonais pagrindinėse pasaulio rinkose ir Lietuvoje prasidės kovo 11 dieną.

Net iš anksto telefonus užsisakę vartotojai gaus juos ne anksčiau nei kitą savaitę – išskyrus, žinoma, „Tele2“ klientus.

„Šiandien dar kartą parodėme, kaip vertiname savo klientus. Norime, kad jie jaustųsi ypatingi ir gautų ne tik patraukliausias kainas ir aukštos kokybės

Tele 2 nuot./„Samsung S7“ – jau Lietuvoje. TELE2 vadovas Petras Masiulis
Tele 2 nuot./„Samsung S7“ – jau Lietuvoje. TELE2 vadovas Petras Masiulis

ryšį, bet ir naujausius, labiausiai laukiamus įrenginius. Neturime žinių, kad vartotojai kur nors Europoje jau būtų gavę naujuosius telefonus, tad „Tele2“ klientai Lietuvoje bus pirmieji“, – teigė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Tele2“ vadovas asmeniškai pristatė telefonus pirmiesiems juos užsisakiusiems klientams.

Pasak vilniečio Jevgenijaus Danilčenko, kuris pirmasis Lietuvoje ir Europoje gavo „Edge S7“, šis telefonas šiemet bus vienas iš įdomiausių modelių rinkoje, todėl jį ir pasirinko. „Labai netikėta, bet malonu gauti naujausią telefoną taip anksti. Būtinai išbandysiu ir kartu gautus virtualios realybės akinius – šita technologija pasaulyje dabar yra viena svarbiausių tendencijų“, – sakė „Tele2“ klientas.

„Nusipirkau „Edge S7“, labai laukiau šito modelio. Esu „Samsung“ telefonų fanas, praktiškai nei vieno modelio nepraleidžiu. Lietuvoje paprastai nepavyksta taip greitai gauti naujausių modelių, galvojau, kad jie mus

Tele 2 nuot./Jevgenijus Danilčenko džiaugiasi, kad „Samsung S7“ – jau Lietuvoje.
Tele 2 nuot./Jevgenijus Danilčenko džiaugiasi, kad „Samsung S7“ – jau Lietuvoje.

pasieks tik balandį“, – sakė „Tele2“ klientas Jonas Matiukas iš Vilniaus.

Iš viso kurjeriai išvyko pas šimtus vartotojų visoje Lietuvoje – „Samsung“ flagmanai yra viena labiausiai laukiamų metų naujienų.

Rinkos apžvalgininkai „Galaxy S7“ ir „Edge S7“ vadina, ko gero, geriausiais „Samsung“ sukurtais telefonais. Abu nauji telefonų modeliai yra atsparūs vandeniui. „Samsung Galaxy S7“ turi 5,1 colio įstrižainės Quad HD Super AMOLED ekraną, o „S7 Edge“ ekranas siekia 5,5 colio. Įdomi telefonų naujovė yra „visada įjungto“ ekrano funkcija. Ji leis telefonu naudotis patogiau, nereikės kiekvieną kartą ekrano aktyvuoti iš naujo, o baterijos energijos tam reikės nedaug.

SUSIJĘ: eksperto žvilgsnis į naujuosius „Galaxy S7“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius