-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje jau priimami užsakymai naujiesiems „iPhone 12“ telefonams

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pranešimu spaudai informavo, jog pradedama išankstinių flagmanų „iPhone 12“ ir „iPhone 12 Pro“ užsakymų registraciją. Klientai, norintys pirmieji įsigyti šiuos išmaniuosius, jau nuo dabar gali registruotis operatoriaus internetinėje parduotuvėje. Tuo pačiu metu užsakymų priėmimą pradeda visos Lietuvos prekyvietės, oficialiai platinančios „Apple“ produktus.
„iPhone 12 Pro“ telefonai
„iPhone 12 Pro“ telefonai / „Scanpix“ nuotr.

„Neseniai pristatyti „Apple“ išmanieji sulaukė itin didelio susidomėjimo. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams pačius naujausius įrenginius ir suteikti galimybę juos įsigyti iš anksto“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Kol naujųjų „Apple“ flagmanų tiekimas yra ribotas, norintys juos įsigyti pirmieji, gali registruoti savo išankstinius užsakymus operatoriaus internetinėje svetainėje. Tai padaryti galima iki spalio 29 d. 23:59 val. Išankstinių užsakymų atsiėmimas ir prekyba išmaniaisiais prasidės dar po savaitės – spalio 30 d. 00:01 val.

VIDEO: This is iPhone 12 Pro — Apple

Iš anksto naujuosius „iPhone“ modelius užsisakyti bus galima ir apsilankius „Apple“ autorizuotas paslaugas teikiančiame „Smart Master“ salone (Gedimino g. 12, Vilnius).

Klientai gali rinktis iš dviejų išmaniųjų modelių. Išmanųjį „iPhone 12“ su 64 GB vidine atmintine užsisakyti galima už 919 Eur, su 128 GB – už 969 Eur, o su 256 GB atmintine – už 1089 Eur.

Tuo tarpu išmanusis „iPhone 12 Pro“ su 128 GB atmintine kainuoja 1179 Eur, o su 256 GB – 1299 Eur, o su 512 GB atmintine – 1529 Eur.

Galimi net penki „iPhone 12“ flagmano korpuso spalvų pasirinkimai: juoda, balta, specialaus leidimo „Product“ (RED) raudona, mėlyna ar žalia.

Raudonos spalvos išmanieji, kaip ir kiti RED prekės ženklo linijos gaminiai, yra skirti prisidėti prie pasaulinės kovos su AIDS paramos. Šie įrenginiai garsina roko žvaigždės Bono įsteigtą organizaciją RED, visame pasaulyje kovojančią prieš AIDS.

Tuo tarpu, „iPhone 12 Pro“ modelius galima rinktis iš keturių spalvų: pilkos, sidabrinės, auksinės arba mėlynos.

Be to, iš anksto naujuosius „Apple“ flagmanus užsisakantiems klientams, operatorius paruošė ir specialų pasiūlymą. Klientai iš anksto užregistravę „iPhone 12“ arba „iPhone 12 Pro“ išmaniojo užsakymą ir per savaitę nuo įsigijimo aktyvavę naująjį įrenginį, dovanų gaus 100 GB duomenų trims mėnesiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius