Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje pradėjo veikti žemėlapių redagavimo įrankis „Google Map Maker“

„Google“ Lietuvos vartotojams jau leidžia naudotis „Map Maker“ žemėlapių redagavimo įrankiu, suteikiančiu jiems galimybę tapti tikrais kartografais ir savo žiniomis prisidėti tikslinant „Google“ žemėlapius Lietuvoje.
Google
Lietuvoje pradėjo veikti žemėlapių redagavimo įrankis „Google Map Maker“ / Scanpix / Postimees.ru
Temos: 1 „Google“

Šios paslaugos tikslas – padedant vietos gyventojams padaryti žemėlapius dar tikslesnius ir atitinkančius besikeičiančias vietines sąlygas. Vartotojams suteikiama galimybė pakeisti ir visiškai modifikuoti kai kurias žemėlapio vietas, kurias jie žino geriausiai, tuo pat metu garantuojant, kad visas žemėlapis tiksliai atspindės realią situaciją. Paslauga šį rytą pradėjo veikti Lietuvoje ir dar šešiose Europos šalyse: Estijoje, Latvijoje, Slovėnijoje, Slovakijoje, Kroatijoje ir Graikijoje.

 „Google“ nuotr./„Map Maker“
„Google“ nuotr./„Map Maker“

„Map Maker“ kartu su kitomis funkcijomis, tokiomis kaip „Street View“ ir „Google Navigation“, yra papildoma „Google Maps“ paslaugos dalis, siekianti dar labiau patobulinti ypač dažnai naudojamų žemėlapių kokybę.

„Lietuviai iškart pamėgo mūsų žemėlapių paslaugas ir noriai naudojasi jomis nuo pat jų debiuto. Itin plati (ir vis dar auganti) interneto skverbtis ir sparčiai didėjantis išmaniųjų telefonų naudojimas sudaro puikias sąlygas kasdien naudotis „Google“ geoinformacinėmis paslaugomis, ieškant praktiškos informacijos tiesiog kelyje, – sakė „Google“ rinkodaros vadovas Baltijos šalims Regimantas Urbanas. – Pristatydamas „Map Maker“ paslaugą norėčiau pakviesti visus tapti mūsų žemėlapių paslaugos komandos nariais ir dar labiau pagerinti Lietuvos žemėlapių kokybę, leidžiančią mobiliajai navigacijos paslaugai veikti dar tiksliau, o pateikiamai informacijai – tapti dar aktualesnei ir praktiškesnei“.

 „Google“ nuotr./„Map Maker“
„Google“ nuotr./„Map Maker“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius