-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos ir Latvijos vartotojai geriausiai vertina „Bitės“ paslaugas

Tyrimų bendrovės „EPSI Baltic“ duomenimis, Lietuvoje ir Latvijoje palankiausiai iš mobiliojo ryšio operatorių vertinamos „Bitės“ paslaugos. Pirmąją vietą kasmetiniuose tyrimuose telekomunikacijų bendrovė užima trečius metus iš eilės – šiemet privatūs mobiliojo ryšio klientai ir Lietuvoje, ir Latvijoje „Bitės“ paslaugas įvertino 80,1 balais iš šimto, rašoma pranešime spaudai.
UAB „Bitė Lietuva“
UAB „Bitė Lietuva“ / „Bitė Lietuva“ nuotr.

Pagal „EPSI Baltic“ tyrimo duomenis, Lietuvoje „Tele2“ surinko 79,7 balus iš šimto, trečioje vietoje liko „Omnitel“ su 72,7 balo. Palankumo išankstinio mokėjimo paslaugomis „Ežys“ ir „Pildyk“ rodiklis atitinkamai siekia 78,9 ir 78,4 balus iš šimto.

„Bitės“ paslaugomis taip pat labiausiai patenkinti ir Lietuvos verslo klientai. Šiame segmente „Bitė Lietuva“ surinko 76,3 balo iš šimto ir neužleidžia lyderio pozicijos nuo 2007 metų.

Privatūs „Bitės“ klientai, vertindami savo operatoriaus privalumus, išskyrė klientų lūkesčių išpildymą, paslaugų ir produktų kokybę. Verslo klientai palankiausiai įvertino „Bitės“ įvaizdį ir produktų kokybę lyginant su kitų operatorių vertinimais.

„EPSI Baltic“ tyrimas apėmė visų trijų Baltijos šalių mobiliojo ryšio operatorius. Latvijoje „Bitė“ pralenkė „O-Karte“ ir „Zelta Zivtina“ (atitinkamai 80,1, 77,5 ir 75,7 balų iš 100). Estijoje klientų aukščiausius palankumo balus gavo EMT (76,7) ir „Diil“ paslauga (75,8).

Tyrimo metu apklausta daugiau nei 5000 individualių bei verslo klientų trijose Baltijos šalyse. Kiekvienas tyrime dalyvavęs privatus asmuo ar kompanijos atstovas buvo apklausiamas apie konkretų mobilųjį operatorių, kurio paslaugomis jis arba ji dažniausiai naudojasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius