Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LOGIN 2016 „atlaidai“ Vilnių drebins jau ketvirtadienį – ko nepraleisti?

Vilnių rytoj kaustys ne vien tik tradiciškai į darbą keliaujančiųjų spūstys. Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“ nuo pat ryto taps technologijų ir inovacijų tendencijas nustatančių rinkos žaidėjų, verslininkų, startuolių ar tiesiog be progreso negalinčių gyventi entuziastų erdve – dvi dienas čia vyks technologijų „atlaidai“ – dešimtasis LOGIN 2016 festivalis.
„Audi lunar quattro“
„Audi lunar quattro“ / „Audi“ iliustr.
Temos: 1 Login

Jubiliejų minintis renginys pakvies išklausyti daugiau nei 130 pranešimų, susipažinti su daugiau nei 150 pačių spalvingiausių pranešėjų, apsilankyti 5 didžiuosiuose renginiuose, diskusijose, dirbtuvėse ar tiesiog pabūti bendroje erdvėje, brandinant idėjas.

LOGIN 2016: profesionalų patirtis ir pradedančiųjų entuziazmas

„Per 10 metų LOGIN jau yra tapęs „must go and see“ vieta. Tai sintezė aukščiausio lygio profesionalų patirties ir pradedančiųjų entuziazmo, talentų ir genijų. Neabejojame, kad kiekvienas tikrai atras, pažins tai, kas jam vertingiausia, kuriant savo išmanų rytojų. Tad nors iki festivalio liko vos pusė paros, dar kartą rekomenduojame susidaryti savo asmeninę programą, norint spėti pamatyti ir išgirsti kuo daugiau pranešimų bei sudalyvauti diskusijose ir kituose renginiuose“, – pataria LOGIN direktorė Ieva Dirvonskaitė.

LOGIN nuotr./LOGIN
LOGIN nuotr./LOGIN

Pirmąją dieną festivalio dalyvių dėmesį prikaustys žmogus-kiborgas – Neil Harbisson: kaip atrodo gyvenimas su technologijomis praplėstomis žmogiškų pojūčių ribomis ir kaip kaukolėje implantuota antena padeda suvokti matomas bei nematomas spalvas.

„Audi“ iliustr./„Audi lunar quattro“
„Audi“ iliustr./„Audi lunar quattro“

Planuojamą pirmojo pasaulyje „Audi“ mėnuleigio misiją į mėnulį festivalio dalyviams pristatys šios misijos darbo grupės vadovas, vokietis Robert Bohme. Išskirtinę galimybę susipažinti su įtakingo technologijų ir inovacijų žurnalo „Wired“ redaktoriumi David Rowan turės tik „Teo Business Summit @ LOGIN“ dalyviai. Diskusijai apie padėtį Lietuvos internete sukvies žinomi skaitmeninių agentūrų atstovai, o atrasti vieno žinomiausių pasaulyje ženklų „Coca-Cola“ sėkmės istoriją ir tai, kaip derinamos kompanijos tradicijos bei naujos tendencijos, padės Anna Jakubowski, „The Coca-Cola Company“ vadovė Lenkijai ir Baltijos šalims.

LOGIN 2016 startuoliai

„LOGIN Startup Fair“ startuolių mugė kvies kalbėtis, kuo ir kaip gyvena Lietuvos startuoliai, o startuolių komandos dvi dienas rungsis dėl geriausiųjų titulų. Kompiuterinių žaidimų mėgėjai, rinkos ekspertai, dizaineriai, programuotojai, kūrėjai ir kiti šios žaidimų industrijos atstovai neabejotinai pasiners į virtualų žaidimų pasaulį „LOGIN Game Fest“ platformoje.

Antrąją festivalio dieną pradės Lietuvos atstovai, kurie dalyviams kels dviprasmiškus klausimus, pavyzdžiui „Ką internete veikia gėjai?“ (pranešėjas – Romas Zabarauskas).

Natalja Safronova iliustr./Kūrėja Aistė Noreikaitė ir jos šalmas
Natalja Safronova iliustr./Kūrėja Aistė Noreikaitė ir jos šalmas

Pagrindinėje salėje savo patirtimi apie po oda implantuotos sensorinės jungties privalumus, leidžiančius jausti seismines bangas iš viso pasaulio, dalinsis menininkė Moon Ribas, o futurologas, investuotojas ir technologijų tyrinėtojas Nicklas Bergman, kurį į festivalį atveža DNB bankas, kalbės apie technologijų audrą ir pasiruošimą jai. Po pietų dalyvius organizatoriai kvies į diskusijas: apie Lietuvos technologines patirtis „Nuo „Apple“ prie staklių: kas gimsta Lietuvos garažuose?“, interneto televiziją Lietuvoje, moterų valdomą internetą. Neabejojame, kad dalyvių dėmesį kaustys Edmundo Jakilaičio diskusija apie ribas tarp privatumo ir atsakomybės, o iš karto po jos – J. Assange tiesioginė transliacija ir E. Jakilaičio pokalbis su šiuo pranešėju.

Apie tai, kaip socialinis aktyvizmas gali siųsti žinutę plačiajam pasauliui per skaitmeninę erdvę, pasakos Rusijos meno ir politinio protesto grupės „Pussy Riot“ viena iš įkūrėjų Nadya Tolokonnikova. „Vinted“ patariamosios valdybos narys, „Grammy“ apdovanojimo laimėtojas Che Pope, kurio darbais kasdien mėgaujasi ištikimiausi Kanye West, Dr. Dre, Lauryn Hill ir daugelio kitų atlikėjų gerbėjai, festivalio dalyviams pasakos apie patirtį, dirbant su garsiausiais šių laikų muzikos atstovais bei mados ir muzikos sintezę.

Tai – tik keletas pranešėjų, mat renginio programoje – daugiau nei 150 technologijų, inovacijų, meno ir kultūros atstovų iš Lietuvos ir užsienio valstybių. Daugiau informacijos apie LOGIN 2016 renginius, programą ir vizionierius galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius