Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Logitech“ pristato ryškiaspalvius garsiakalbių modelius

Šio sezono pagrindinės mados tendencijos pasižymi žaismingumu ir spalvingumu – podiumai vėl užlieti ryškių spalvų ir raštų. Spalvų jungimas, derinimas yra viena sėkmingiausių šių metų tendencijų. Sekdama ja, „Logitech“ pristato naujomis spalvomis ir puikia garso kokybe išsiskiriančių garsiakalbių seriją, rašoma pranešime spaudai.
Naujausios spalvų mados atstovas „Logitech PureFi Express Plus“ – norintiems suspindėti ir išvaizda, ir garsu.
Naujausios spalvų mados atstovas „Logitech PureFi Express Plus“ – norintiems suspindėti ir išvaizda, ir garsu. / „Logitech“ nuotr.
Temos: 2 Garsiakalbis Muzika

Ryškių spalvų garsiakalbių stoveliai privers iš pavydo greičiau plakti mados fanatikų širdis. Šie garsiakalbiai ne tik atrodo įspūdingai, bet ir muzika iš jų skamba puikiai.

Subalansuotą garsą iš „iPod“, „iPhone“ perteikiantis „PureFi Express Plus“ stovelis-garsiakalbis su žadintuvu dabar turi dvi naujų spalvų – jūros mėlio bei liepsnojančios  oranžinės – atmainas.

„Logitech“ nuotr./„Rechargeable Speaker S315i“ pravers ne tik namuose, bet ir kelionėje.
„Logitech“ nuotr./„Rechargeable Speaker S315i“ pravers ne tik namuose, bet ir kelionėje.

Jis pritaikytas nešioti – įmontuota patogi rankena, galimybė naudoti akumuliatorių (arba įjungti į elektros lizdą), tad nešti savo muziką iš vienos vietos į kitą bus labai paprasta. Garsiakalbiai garsą skleidžia tolygiai, todėl jis bus sodrus, aiškus klausant iš bet kurio kampo.

Šie žaismingai nudažyti stoveliai-garsiakalbiai įkvėps gaivumo muzikos kolekcijai. Dabar ir rausvos bei žalsvos spalvų „Rechargeable Speaker S315i“ stoveliai leidžia iki 20 valandų klausytis muzikos iš „iPod“ ir „iPhone“ ir kartu juos įkrauti. Tad tai puikus priedas namuose, tiek madingas ir naudingas palydovas peržengus slenkstį ir linksminantis su draugais. Suderintą ir pagerintą žemų dažnių garsą skleidžiantys garsiakalbiai – pasisekęs geros išvaizdos ir stulbinamo garso derinys.

Planuojama, kad produktai prekyboje pasirodys spalio mėnesio pabaigoje ir kainuos apie 80 eurų (275 Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius