-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ perspėja: netrukus dovanos baigsis – teks susimokėti

Idėja „Windows“ 7/8 vartotojams suteikti galimybę nemokamai atnaujinti OS į „Windows 10“ davė savo vaisių. Naująją „Microsoft“ operacinę sistemą greitai įsidiegė šimtai milijonų vartotojų visame pasaulyje. Aišku, nemažai pagelbėjo ir įkyri priverstinio atnaujinimo politika.
„Windows 10“
„Windows 10“ / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Nuo 2015 m. liepos 29 d. atsirado galimybė atsinaujinti iki „Windows 10“. Dabar prietaisų, naudojančių įvairias dešimtų "Windows" versijas, kiekis pasiekė 300 milijonų vienetų. Vien per pastarąjį mėnesį vartotojų skaičius, kurie prisijungė prie „Windows 10“ savininkų armijos, padidėjo 30 milijonų, o po dvejų metų „Microsoft“ tikisi 1 mlrd. auditorijos.

„Laikas bėga! Nemokami atnaujinimai bus prieinami iki liepos 29 d, o mes norime būti tikri, kad Jūs to nepamiršote“, – pareiškė Jusufas Mehdi.

Reikėtų pažymėti, kad 300 mln. skaičius apima ne tik stalinių ir nešiojamųjų kompiuterių savininkus, bet ir su „Windows 10 Mobile“ veikiančius išmaniuosius telefonus bei žaidimų konsolę „Xbox One“. Nors naujausia „Microsoft“ operacinės sistemos versija susilaukė nemažai kritikos, galutiniai vartotojai „Windows 10“ priėmė greičiau, nei tai atsitiko su „Windows 7“ ir „Windows 8“. Prie šios sėkmės nemažai prisidėjo nemokamas naujinimas, kurį taip aktyviai reklamuoja ir beveik prievarta bruka vartotojams.

„Microsoft“ už dyką „Windows 10“ siūlys neilgai

Nepaisant to, nemokamai siūlyti „Windows 10“ visiems „Windows“ 7/8 vartotojams „Microsoft“ neketina amžinai. Dar kartą tai priminė „Microsoft“ rinkodaros departamento vadovas, kuris atsakingas už „Windows“ ir šią OS naudojančių įrenginių reklamą.

Nuo 2016 m liepos 30 d. „Microsoft“ savo klientams atnaujinimą į „Windows 10“ siūlys už 119 JAV dolerių kainą. Taigi, jei ketinate prisijungti prie naujausios OS vartotojų gretų, jums būtų geriausia tai atlikti per artimiausius tris mėnesius. Priešingu atveju, „Windows 10“ nemokamai nebegausite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius