Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ pristato telefoną su internetu vos už 24 eurus

Šią savaitę „Microsoft Devices Group“ padalinys pristatė „Nokia 215“ – tai pigiausias bendrovės mobilusis telefonas, parengtas internetui. Šis modelis orientuotas į pirkėjus, kurie dar tik pradeda pažintį su mobiliaisiais įrenginiais ir internetu.
Nokia 215
Nokia 215

„Su savo itin pigių mobiliųjų telefonų serija siekiame suteikti galimybę žmonėms pažinti mobilųjį internetą pirmąjį kartą. „Nokia 215“ – puikus pasirinkimas perkantiems savo pirmąjį telefoną ar tiesiog norintiems už nedidelę kainą atsinaujinti ir gauti prieigą prie tokių paslaugų, kaip „Facebook“ ar „Messenger“, – sako Jo Harlow, „Microsoft Devices Group“ viceprezidentė.

„Nokia 215“ budėjimo režime veiks iki 29 dienų, leis kalbėti iki 20 valandų be pertraukos ar iki 45-50 valandų klausytis muzikos per telefone integruotą FM radiją ar MP3 grotuvą. 

„Nokia 215“ savininkai be didelių sunkumų galės naudotis mobiliuoju internetu per „Opera Mini“ naršyklę, stebėti orus per „MSN Weather“, bendrauti ir sekti naujienas „Twitter“ ir „Facebook“ tinkluose. Be to, telefonas realiu laiku informuos apie gautas žinutes ar kitus pasikeitimus „Facebook“ bei „Messenger“ programėlėse.

Telefone įdiegta bevielė laisvų rankų sistema „Bluetooth 3.0“.

„Nokia 215“ budėjimo režime veiks iki 29 dienų, leis kalbėti iki 20 valandų be pertraukos ar iki 45-50 valandų klausytis muzikos per telefone integruotą FM radiją ar MP3 grotuvą. Vartotojų patogumui telefone įdiegta ir žibintuvėlio funkcija, QVGA vaizdo kamera. „Nokia 215“ veikia „Series 30+“ operacinė sistema, o prie interneto telefonas jungsis per 2G ryšį.

Telefonas Lietuvoje ir kitose pasaulio rinkose pasirodys pirmąjį šių metų ketvirtį, o jo kaina sieks apie apie 24 eurus iki mokesčių ir subsidijų, taigi Lietuvoje su pridėtinės vertės mokesčiu telefonas turėtų kainuoti apie 30 eurų. Bus galima rinktis iš vieno ir dviejų SIM modelių bei juodos, baltos ir žalios spalvų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius