Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ startuoliams skirs pusę milijardo dolerių, bet pinigų nedalins

Korporacija „Microsoft“ pristatė naują pagalbos startuoliams programą „Microsoft for Startups“. Per ateinančius dvejus metus bendrovė startuoliams visame pasaulyje skirs 500 mln. JAV dolerių ir padės pasiekti potencialius klientus ir investuotojus bei suteiks darbui reikalingus įrankius, rašoma pranešime spaudai.
„Microsoft“ pristatė naująjį „Surface Laptop“
„Microsoft“ pristatė naująjį „Surface Laptop“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Startuoliai mus įkvepia, nes įrodo, kad dažnai galima siekti daugiau nei atrodo įmanoma ir savo sprendimais mūsų gyvenimus padaro geresniais. Džiaugiamės, kad dirbdama kartu su startuolių bendruomene galime padėti kiekvienam žmogui ir organizacijai pasiekti daugiau“, – sako Ainis Kavaliauskas, „Microsoft Lietuva“ vadovas.

Pagrindinis šios programos išskirtinumas: „Microsoft“ per ateinančius dvejus metus „Microsoft for Startups“ dalyviams skirs 500 mln. JAV dolerių vertės resursų, konsultacijų ir pagalbos per savo pasaulinį partnerių bei pardavėjų tinklą pasiekti potencialius klientus ir tinkamai paruošti jiems pasiūlymus.

Taip pat programos dalyviai nemokamai gaus iki 120 tūkst. JAV dolerių vertės „Azure“ kreditų, techninę pagalbą bei sprendimams kurti reikalingus įrankius. Be to, programos nariai taps didelės startuolių bendruomenės nariais. Jie turės prieigą prie „Microsoft Reactors“ fizinių bendradarbiavimų erdvių didžiuosiuose pasaulio miestuose. Galės naudotis „Microsoft ScaleUp“ privalumais, labiau pritaikant produktą rinkai ir paruošiant jo techninę infrastruktūrą. Taip pat lengviau pasieks bendrovės rizikos kapitalo investuotojų komandą „Microsoft Ventures“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius