Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ vadovas Steve‘as Ballmeris kritikuoja „Android“, o „Windows Phone“ telefonus lygina su „iPhone“

Korporacijos „Microsoft“ generalinis direktorius Steve‘as Ballmeris kritikuoja konkurentų „Google“ sukurtą operacinę sistemą išmaniesiems telefonams „Android“, esą ji yra pernelyg komplikuota.
„Microsoft“ vadovas Steve'as Ballmeris.
„Microsoft“ vadovas Steve'as Ballmeris. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anot jo, telefonus su „Android“ naudojantys žmonės turi būti „kompiuterių specialistai“, rašo Telegraph.co.uk.

Tokį pareiškimą liežuvio už dantų dažnai nelaikantis S.Ballmeris išsakė konferencijoje „Web 2.0“, kai jo paprašė palyginti „Windows Phone 7“ ir „Android“ operacines sistemas naudojančius įrenginius.

„Norėdami naudoti „Windows“ telefoną jūs neturite būti kompiuterių specialistai, tačiau tokiais reikia būti, jei norite naudoti „Android“ telefoną. Man sunku teigiamai kalbėti apie „Android“ telefonus“, – pareiškė jis.

Kiek nuolankiau jis atsiliepė apie „Apple“ įrenginius: „Apple“ yra geras varžovas, tačiau jie yra kitokie.“ S.Ballmeris pagyrė naujausią „Apple“ sprendimą – aplikaciją „Siri“, kuri leidžia valdyti telefoną balsu.

Vis dėlto, jo nuomone, „Windows Phone“ telefonai yra geresni už „iPhone“, nes juose pagrindinis dėmesys yra skiriamas vartotojo poreikiams.

„Abu („iPhone“ ir „Windows“ telefonas) bus labai patogūs, atrodys labai gražiai. Bet kai jūs paimsite „Windows“ telefoną ir jį panaudosite, (matysite) visą savo informaciją pagrindiniame lange ir jums nereikės slankioti po ikonų jūras ir taip toliau“, – sakė S.Ballmeris.

Anot jo, „Windows Phone“ telefonai turėtų labiau konkuruoti su „Android“ įrenginiais savo kaina, todėl derėtų gaminti ir pigesnius modelius. Tačiau jis paneigė, kad „Microsoft“ gali išleisti savo pačios sukurtą telefoną, kuris konkuruotų tiesiogiai su „iPhone“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius