-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Motorola” pirkėjų pinigines mėgins praverti su biudžetiniu „Moto G“

Dar vienas "Google” ir “Motorola” bendradarbiavimo vaisius – palyginti mažos kainos telefonas „Moto G“, turintis tokių pat funkcijų, kokias galima rasti ir gerokai brangesniuose išmaniuosiuose, skelbia BBC.
Motorola Moto G
Motorola Moto G / Scanpix nuotr.

Šis išmanusis turi 4,5 colių įstrižainės 720p raiškos ekraną, 5,5 megapikselių vaizdo kamerą gale ir 1,3 megapikselio kamerą priekyje. „Moto G“ modelis bus parduodamas Didžiojoje Britanijoje už 135 svarus, o JAV jis kainuos 179 dolerius.

Analitikai mano, kad šis modelis bus, sėkmingas – esą nauja vartotojų karta ieško pigių išmaniųjų telefonų.

„Moto G“, kuris turi ne 4G ryšį, kaip dauguma naujausiųjų išmaniųjų telefonų, o 3G, bus parduodamas trisdešimtyje pasaulio valstybių. Ankstesnis „Motorola“ modelis „Moto X“ parduotas tik JAV.

Telefono kaina yra mažesnė nei panašių techninių savybių konkurentų modelių – „Samsung Galaxy S3 Mini”, HTC “Desire X”, “Sony Xperia M”, bet gerokai didesnė nei “Huawei G510”.

Tiesa, “Motorola” išmanusis yra vienintelis iš šių modelių su iš anksto įrengta „Android Jelly Bean“ operacine sistema. Ateityje ketinama kurti modelius su „KitKat“.

Telefonas turi ir keturių branduolių procesorių.

Pasak „Motorola“ vadovo Denniso Woodside'o , viena pagrindinių priežasčių, leidusi gerokai sumažinti šio išmaniojo telefono kainą, buvo nuo pat pradžių užsakytas itin didelis telefonui reikalingų dalių kiekis.

Mobiliojo ryšio abonentų skaičius pasaulyje nuolat auga ir prognozuojama, kad iki 2019 m. jis pasieks 9,3 mlrd. abonentų

Tačiau, nepaisant augančios rinkos, „Motorolai“ sekasi sunkiai. Nuo šių metų liepos iki rugpjūčio mėnesio įmonės nuostoliai siekė 248 mln. dolerių ir buvo 24 proc. didesni nei per tą patį laikotarpį pernai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius