Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausios žinios apie „Samsung Galaxy S8“: kada bus pristatytas ir ko jame bus?

„Samsung“ oficialiai užbaigė nesėkmingą su „Galaxy Note 7“ susijusią istoriją, tad žiniasklaidoje pradedamas versti naujas šios bendrovės istorijos puslapis: dabar karščiausia naujiena yra ne karšti akumuliatoriai, o „Galaxy S8“. Kaip rašo interneto leidinys „Android Authority“, cituojantis „The Guardian“, paaiškėjo įrenginio pristatymo visuomenei data ir senieji gandai apie technines savybes papildyti naujais.
Taip galimai atrodys naujasis „Samsung Galaxy S8“
Taip galimai atrodys naujasis „Samsung Galaxy S8“ / „MobileFun“ iliustr.

Šių leidinių informacija, kurios pagrindas yra neatskleidžiami šaltiniai, rodo, kad telefono prekybos pradžia turėtų būti apie balandžio 21 dieną – praėjus kelioms dienoms po taip pat ganduose skelbtos pristatymo dienos – balandžio 18. Nors „Samsung“ šios datos nepatvirtino nei atsakydama į klausimus žurnalistams, nei išsiųsdama išankstinius pakvietimus į renginį, visgi būtų ganėtinai normalu tikėtis, kad įrenginio pristatymas ir prekybos pradžia įvyks balandžio viduryje ar pabaigoje.

„The Guardian“ informacijos šaltiniai patvirtina, kad anksčiau į internetą patekusios būsimojo telefono dėklų nuotraukos yra tikros. Be to, skelbiama, kad „Galaxy S8“ bus su dviejų skirtingų dydžių ekranais. Kol kas oficialiai įstrižainės nėra skelbiamos, tačiau veikiausiai jie pateks tarp 5 ir 6 colių (kita vertus, kokie gi geresni šiuolaikiniai telefonai į šį dydžio spektrą nepatenka?). Abiejų dydžių telefonuose ekranai bus įmontuoti nuo briaunos iki briaunos, beveik be naudingą plotą mažinančio rėmelio.

Tikėtina, kad dėl visų įmanomų pašalinių elementų pašalinimo iš telefono priekio, ant galinės sienelės bus perkeltas pirštų atspaudų skaitytuvas (kas, beje, būdinga ir daugeliui kitų šiuolaikinių telefonų).

„Samsung“ sugebėjo užsitikrinti „Qualcomm“ partnerystę tokiomis sąlygomis, kad visi pirmieji „Snapdragon 835“ procesoriai atitektų būtent korėjiečių įmonei

Keletas kitų detalių, pateiktų „The Guardian“ ataskaitoje: telefone išliks 3,5 mm ausinių jungtis, jame bus ir akies vyzdžio skaitytuvas, kaip ir „Note 7“ telefone. Galinė įrenginio kamera bus nežymus kameros, matytos S7 telefone, patobulinimas – tiesa, revoliucijos čia ir nereikėjo, nes nuotraukų kokybe su „Galaxy S7“ varžytis buvo labai sudėtinga.

Duomenis nutekinęs šaltinis taip pat tikino, kad kartu su „Galaxy S8“ galime tikėtis naujos „Samsung Gear VR“ virtualios realybės akinių versijos pristatymo. Be to, tikėtinas ir naujos aksesuarų linijos „DeX“ pristatymas – šioje aksesuarų linijoje būtų ir jungtis, telefoną paverčianti asmeniniu kompiuteriu su „Android“ operacine sistema (tiesa, tam reikėtų prie tos pačios jungties prijungti ir monitorių, pelę bei klaviatūrą).

Duomenų šaltinis taip pat minėjo, kad įrenginyje bus „Samsung“ kuriamas „Bixby“ skaitmeninis asistentas bei „Qualcomm Snapdragon 835“ procesorius. Kiti interneto naujienų šaltiniai skelbia, kad „Samsung“ sugebėjo užsitikrinti „Qualcomm“ partnerystę tokiomis sąlygomis, kad visi pirmieji „Snapdragon 835“ procesoriai atitektų būtent korėjiečių įmonei – tai reiškia, kad „Samsung“ turėtų būti pirmieji, pristatę telefoną su šiuo procesoriumi. Įdomus faktas – būtent „Samsung“ gamins „Snapdragon 835“ procesorius „Qualcomm“ užsakymu.

Žinoma, „Samsung“ iki pristatymo dienos oficialiai nieko nekomentuos. Be to, negalima atmesti tikimybės, kad iki įrenginio išleidimo datos kokia nors „Samsung“ planų dalis gali pasikeisti. Akivaizdus faktas yra tik toks: iš „Note 7“ fiasko pasimokę „Samsung“ dabar bus ypač atsargūs ir turbūt svarbiausią savo produktą šiais metais stengsis pasauliui pateikti taip, kad nepatenkintų neliktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius