Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujomis funkcijomis „Facebook“ okupuos žmonių laisvalaikį

Socialinis tinklas „Facebook“ yra bene didžiausias laiko rijikas internete, tačiau jo vadovams to negana: ateityje žmonės galės neišeidami iš „Facebook“ žiūrėti filmus, klausytis muzikos, skaityti naujienas ir net gaminti maistą.
Socialinis tinklas „Facebook“
Socialinis tinklas „Facebook“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Konferencijoje „f8“ socialinio tinklo vadovas Markas Zuckerbergas pristatė daugybę naujų „Facebook“ aplikacijų, kurios išplės svetainės funkcionalumą, rašo Businessinsider.com.

Pradėjus naudoti naują aplikaciją vartotojai turės sutikti, kad jų veikla būtų matoma kitiems socialinio tinklo nariams. Vos pradėjus naudotis šiomis aplikacijomis svetainėje bus rodoma visa jų veikla.

Naujienos

„Facebook“ nariai galės matyti ne tik straipsnio pavadinimą ir nuorodą, bet ir visą jo turinį. Skaitomu straipsniu bus galima pasidalinti su kitais socialinio tinklo nariais. Šios srities pionieriumi tapo laikraštis „Washington Post“, kurio „socialinė skaityklė“ yra pirmoji tokio pobūdžio „Facebook“ aplikacija.

Žadama, kad bus galima skaityti ir „News Corp.“, „USA Today“, „Yahoo“ ir kitų tinklalapių naujienas.

TV, filmai ir muzika

Socialinis tinklas bus susietas su TV serialų ir filmų transliavimo tinklalapiais „Hulu“ bei „Netflix“ (Lietuvoje jie kol kas neveikia). Juose žiūrint filmą ar serialą, ši informacija bus rodoma „Facebook“ draugams, kurie galės taip pat jį įsijungti.

Taip pat veiks muzikos paslaugos: jei klausotės muzikos „Spotify“ grotuvu, jūsų „Facebook“ draugai galės pamatyti dainos pavadinimą ir patys ją išgirsti.

Žaidimai

Įsijungus žaidimą apie tai bus pranešama „Facebook“ draugams, taigi jie galės prisijungti ir, pavyzdžiui, kartu žaisti žodžių dėlionę „Words With Friends“ ar kitą žaidimą. Kaip ir iki šiol, kiti socialinio tinklo nariai galės matyti jūsų pasiekimus.

Gyvenimo būdas

Dar daugiau – „Facebook“ įsilies į jūsų kasdienį gyvenimą net kai jūs nebūsite prie kompiuterio. Tarkime, pradėjus naudoti „Nike Plus“ aplikaciją socialiniame tinkle bus automatiškai skelbiama, kiek tądien nubėgote. O nusprendę pasigaminti valgyti savo receptu galėsite pasidalinti su draugais per „Foodspotting“ aplikaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius