Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negalėdami nusipirkti „iPhone 4S“ įniršę pirkėjai apmėtė „Apple“ parduotuvę kiaušiniais

Tolimą kelią sukorę kinai rikiavosi prie „Apple“ parduotuvės Pekine ir valandų valandas kantriai laukė kęsdami šaltį. Penktadienį čia turėjo prasidėti prekyba išmaniuoju telefonu „iPhone 4S“.
Pekine įsikūrusiai „Apple“ parduotuvei nusprendus nepradėti prekybos „iPhone 4S“ telefonais kilo neramumai, jos vitrinos buvo apmėtytos kiaušiniais.
Pekine įsikūrusiai „Apple“ parduotuvei nusprendus nepradėti prekybos „iPhone 4S“ telefonais kilo neramumai, jos vitrinos buvo apmėtytos kiaušiniais. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau parduotuvė informavo klientus, kad prekybos telefonais dar nepradės. Ši žinia sukėlė tikrą „Apple“ gerbėjų įniršį, skelbia „Reuters“.

Teigiama, kad parduotuvės atstovai nepateikė tokio sprendimo paaiškinimo. Minia pradėjo demonstratyviai reikšti savo pyktį, užfiksuota grumtynių tarp pirkėjų ir apsaugos darbuotojų bei policijos pareigūnų, o kai kurie laukusieji apmėtė parduotuvę kiaušiniais.

„Mes kentėme šaltį ir alkį, o jie pareiškė, kad neparduos mums telefonų. Kodėl? Kodėl?“ – šaukė vienas vyras.

„Aš atsistojau į eilę ketvirtadienį apie 23 val. Eilė nuolat ilgėjo, aikštė prisipildė žmonių. Apie 5 val. ryto žmonės iš aikštės pradėjo grūstis ir išardė laukusiųjų eilę. Visi pradėjo vieni su kitais muštis, keli žmonės buvo sužeisti. Tuomet įsikišo policija, pareigūnai tiesiog pradėjo talžyti žmones“, – sakė įvykio vietoje buvęs Huangas Xiantongas.

Po kelių valandų neramumai buvo numalšinti.

Kompanija „Apple“ vėliau pranešė kuriam laikui atidedanti „iPhone 4S“ išleidimą Kinijoje, o kol kas telefonus kinai gali užsisakyti internetu oficialių „Apple“ atstovų svetainėse.

VIDEO: Oficial'nyi start prodaj iPhone 4S v Kitae provalilsya

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius