Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neskubėkite pirkti naujo „iPhone“ – netrukus už dyką gausite galbūt pakankamą patobulinimą

„Apple“ kompanija kai kuriose valstybėse penktadienį pradėjo oficialią prekybą „iPhone XS“ telefonais, o kai kuriose pradėjo priiminėti šių įrenginių išankstinius užsakymus.
Prie parduotuvių rikiavosi didžiausi „iPhone“ telefonų gerbėjai
Prie parduotuvių rikiavosi didžiausi „iPhone“ telefonų gerbėjai / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Tačiau jei galvojate daugiau nei tūkstantį eurų (Lietuvoje naujųjų "iPhone" kaina svyruoja nuo 1179 iki 1679 eurų) skirti naujam ir prabangiam „Apple“ blizgučiui, kuris pakeistų jau turimą „iPhone“, prieš priimdami galutinį sprendimą turėtumėte palaukti, kol pasirodys naujoji „iOS 12“ operacinė sistema.

Naujoji „iOS 12“ operacinė sistema pasirodys per artimiausias dienas ir turėtų gerokai patobulinti „iPhone“ telefonų veikimą, o didžiausi privalumai pasireikš padidėjusiu darbo našumu bei greičiu. Ir, svarbiausia, taip nutiks net ir su senesniais „iPhone“ telefonais.

„Apple“ kompanija teigia, kad „iPhone 6S“ su naująja sistemos versija telefone programėlės bus paleidžiamos 40 proc. greičiau, o kamera įsijungs net 70 proc. greičiau, nei kad tai vyksta dabar..

Programėlių kūrėjai ir kiti specialistai, dirbantys šioje srityje, jau anksčiau turėjo galimybę išbandyti ir pritaikyti savo programas prie „iOS 12“ beta versijos ir jie informuoja apie puikiai veikiančius naujosios programinės įrangos patobulinimus senesniuose „iPhone“ išmaniuosiuose telefonuose.

Žinoma, naujas ir blizgantis išmanusis telefonas suteikia didelį malonumą, tačiau vargu ar už tuos sumokėtus pinigus gausite kažką tokio įspūdingo, kad visiškai nublanktų turimas „iPhone“. Juolab, kad jis gaus naujausią „iOS 12“ operacinę sistemą. Taip pat neverta pamiršti ir aplinkosaugos aspekto. Nepirkdami naujo „iPhone“ telefono, jūs padėsite aplinkai.

Buvusi JAV Aplinkos apsaugos agentūros vadovė, o dabar „Apple“ kompanijos Aplinkos, Politikos ir Socialinių iniciatyvų viceprezidentė Lisa Jackson per naujųjų „iPhone“ telefonų pristatymą teigė, kad „dėl to, jog jie (senesni „iPhone“ telefonai – red.) veikia gerokai ilgiau, jūs jais galite naudotis ir toliau. Ir tolesnis naudojimasis jais yra pats geriausias dalykas planetai“.

Tad gal tikrai neverta skubėti pirkti naująjį „iPhone“ telefoną, o pirmiausiai išbandyti „iOS 12“. Galbūt būsite pilnai patenkinti vien tik atnaujinę savo turimą „iPhone“ telefoną ir sutaupę reikšmingą pinigų sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius