Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nokia“ atnaujino pigių telefonų segmentą

„Nokia“ tęsia savo misiją sujungti dar vieną milijardą planetos gyventojų. Ši misija įgyvendinama kuriant ir siūlant aukštos kokybės, stilingus įrenginius, kurie pasižymi patogia prieiga prie socialinių tinklų, interneto ir informacijos šaltinių bei yra parduodami už patrauklią kainą, rašoma pranešime spaudai.
Telefonas „Nokia Asha 300“
Telefonas „Nokia Asha 300“ / „Nokia“ nuotr.

Šiuos kriterijus atitinkančius įrenginius „Nokia“ suvienijo po „Asha“ vardu. Šis žodis hindi kalboje reiškia viltį. „Nokia Asha“ įrenginiai pabrėžia „Nokia“ siekį suteikti vartotojams malonių įspūdžių ir milijonams žmonių atverti naujas galimybes, kad jie išpildytų savo troškimus.

„Nokia Asha 303“

„Nokia Asha 303“ yra iš šiuolaikinių medžiagų sukurtas ir metalu padailintas telefonas. Jame yra didelis 2,6 colio (beveik 9 cm) skersmens lietimui jautrus ekranas ir visaženklė QWERTY klaviatūra. Kuriant „Nokia Asha 303“ daugiausia dėmesio skirta sukurti patogią prieigą prie interneto ir socialinių tinklų.

Įrenginyje įdiegtas galingas 1 Ghz procesorius, 3G ir bevielis WLAN ryšys – tai užtikrina, kad internete naršysite itin greitai. „Nokia Asha 303“ turi debesies technologijos pagrindu veikiančią „Nokia Browser“ naršyklę, kuri tinklalapius suspaudžia iki 90 proc., tad naršymas yra ir spartesnis, ir pigesnis.

Iš pradinio darbastalio taip pat patogu pasiekti socialinius tinklus, el. pašto dėžutę ar susirašinėjimo programą.

Pramogos ir programėlės yra svarbi „Nokia Asha 303“ savybių dalis. Telefone yra iš anksto įdiegtas populiarus „Angry Birds Lite“ žaidimas, taip pat ir kitos aplikacijos –  „Facebook Chat“, „Whatsapp messaging“ ir naujausia „Series 40“ telefonams skirta „Nokia Maps“ žemėlapių versija (tam tikrose rinkose).

Įrenginys kainuos apie 400 Lt be mokesčių ir subsidijų, o Lietuvoje turėtų pasirodyti pirmąjį 2012 m. ketvirtį.

„Nokia Asha 300“

Dailiajame „Nokia Asha 300“ suderintas lietimui jautrus ekranas ir tradicinė telefono klaviatūra.

„Nokia Asha 300“ turi galingą 1 GHz procesorių ir 3G ryšį, kad būtų galima sparčiai naudotis internetu ir socialiniais tinklais. „Nokia Browser“ naršyklė ir šiame modelyje leidžia greitai ir pigiai naršyti po internetą, nes tinklalapius suspaudžia iki 90 procentų.

„Nokia Asha 300“ turi 5 mln. taškų kamerą, muzikos grotuvą, FM radiją, bevielį „Bluetooth“ ryšį ir talpina iki 32 gigabaitų (GB) atminties kortelę. Telefono kaina turėtų būti apie 295 Lt be mokesčių ir subsidijų. Šis modelis Lietuvoje turėtų pasirodyti jau lapkritį.

„Nokia Asha 200“

„Nokia Asha 200“ yra naujausias „Nokia“ telefonas, palaikantis dvi SIM korteles ir turintis „Easy Swap“ funkciją, kuri leidžia pakeisti SIM kortelę neišjungiant paties telefono.

Šis nuotaikingas ir spalvingas modelis turi visaženklę QWERTY klaviatūrą ir yra skirtas jauniems, daugiausia miesto gyventojams, kurie nori būti visada pasiekiami. „Nokia Asha 200“ turi integruotas socialinių tinklų, el. pašto, greitųjų žinučių programas, patogią prieigą prie „RenRen“, „Orkut“ ir „Flickr“. Į telefono atmintį, išplėtus ją iki 32 GB dydžio atminties kortele, galima įsirašyti tūkstančius dainų.

Telefonas taip pat pasižymi ištverminga baterija – muziką be sustojimo galima groti net 52 valandas. Numatoma, kad „Nokia Asha 200“ kainuos apie 210 Lt be mokesčių ir subsidijų, o Lietuvoje pasirodys kitų metų pirmąjį ketvirtį.

„Nokia Asha 201“

Šis modelis savo funkcionalumu ir išvaizda yra beveik identiškas „Nokia Asha 200“. Tiesa, „Nokia Asha 201“ talpina tik vieną SIM kortelę.

Šis telefonas tinka jauniems vartotojams, kurie nori būti prisijungę prie socialinių tinklų, klausytis muzikos ir kuriems svarbi nedidelė įrenginio kaina.

„Nokia Asha 201“ turi aukštos kokybės garsiakalbį, patobulintą stereo FM radiją ir skambėjimo melodijų nustatymo įrankius. „Nokia Asha 201“ taip pat turi foniniame režime galinčią veikti el. pašto programą ir populiariąją „Whatsapp messaging“ aplikaciją.

Numatoma, kad įrenginio kaina bus apie 210 Lt be mokesčių ir subsidijų, o Lietuvoje jis pasirodys 2012 m. pirmąjį ketvirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius