-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutekėjo telefoną „Samsung Galaxy S9“ pristatantis vaizdo įrašas

Nežinia, ar tai yra vienas iš tų "valdomų" informacijos apie išmaniuosius telefonus nutekinimų, kuriais siekiama padidinti visuomenės susidomėjimą, ar tikrai į netinkamas rankas patekusi informacija, tačiau likus dienai iki oficialaus naujųjų "Samsung" flagmanų pristatymo į internetą nutekėjo juos pristatantis vaizdo įrašas.
„Samsung Galaxy S9“
„Samsung Galaxy S9“ / Stopkadras

Iš esmės šiame vaizdo įraše labai daug naujovių – informacijos, kuri dar nebuvo patekusi į internetą – nėra. Tačiau galima manyti, kad tai yra gandų patvirtinimas: pirštų atspaudų skaitytuvas bus patogesnėje centrinėje nugarėlės ašyje, telefone bus dviguba kamera, jis bus atsparus aplinkos poveikiui (atitiks IP68 standartą).

„Samsung“, akcentuodami, kad tai yra „iš naujo įsivaizduojamas“ (ang. reimagined) telefonas, žiūrovams parodė naują „Dex“ prijungimo prie monitoriaus jungtį, paverčiančią telefoną beveik pilnaverčiu kompiuteriu ir bando įteigti, kad naujasis įrenginys yra labiau nei bet kada tinkamas verslo reikalams: padidintas dėmesys paties įrenginio ir jame esančios informacijos saugumui, palengvintas daugelio užduočių režimo naudojimas, telefonas teikia tiesioginio ekrane matomų užrašų vertimo funkciją.

Tiesa, visa tai yra tik jau esamų funkcijų ir galimybių patobulinimai, o iki „tikrojo“ pristatymo, kuris prasidės sekmadienį, 19:00 Lietuvos laiku, nesužinosime, kas gi šiame telefone yra tokio revoliucingo, kad jį „Samsung“ vadina „iš naujo įsivaizduojamu“.

VIDEO: Official Galaxy S9 and S9+ launch video surfaces early

„Samsung“ naujovių pristatymo transliaciją ir tiesioginius 15min komentarus galėsite stebėti šiame portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius