Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagaliau sulaukėme: „Apple“ paskelbė „iPhone 13“ pristatymo datą

„Apple“ produkcijos fanai ir ne tik, apsibraukite šią dieną raudonai – rugsėjo 14 d., antradienį, 20 val. Lietuvos laiku gyvoje transliacijoje bus pristatytas ilgai lauktas naujas iPhone modelis.
Apple
Apple / Apple

Inovatyvus pakvietimas

„Apple Park“ transliuojamas renginys, pavadinimu „Kalifornijos transliacija“ kursto vartotojų fantazijas. Ko galime tikėtis iš naujojo „Iphone 13“?

Visų pirma, tikimasi, kad naujosios serijos telefonai bus tokių pačių dydžių kaip ir „iPhone 12“, tačiau pagrindinė kai kurių modelių ypatybė galėtų būti didesni ekranai. Taip pat manoma, kad naujieji telefonai turės mažesnes ekrano išpjovas ir patobulintas kameras.

Iš statiško „Apple“ renginio kvietimo sunku ištraukti konkrečių užuominų, apie naujai pasirodantį išmanųjį. Tamsėjantis dangus gali reikšti, kad pamatysime patobulintą naktinio režimo fotografiją, o galbūt šviečiantis „Apple“ logotipas yra užuomina apie visada įjungtą „iPhone“ užrakinimo ekraną?

Jei norite patys pamatyti šį kraštovaizdį „Apple“ logotipo viduje, galite, jei tik naudojate „iOS“ įrenginį. „Apple“ renginio svetainėje bakstelėkite renginio logotipą ir aplink jus esančiame pasaulyje bus atvaizduotas švytintis „Apple“ renginio logotipas. Pamatę logotipą, galite pereiti „per“ logotipą ir pamatyti virtualų kraštovaizdį ir naktinį dangų bei renginio datą.

Ko dar galima tikėtis?

Jei „Apple“ renginio metu, kaip tikimasi, atskleis kitą „iPhone“, tuomet atrodo tikėtina, kad bendrovė taip pat pasidalins „iOS 15“ išleidimo data. Jau žinome, kad viena iš svarbiausių jos funkcijų – „SharePlay“ – nebus įtraukta į pirminę viešą programinės įrangos versiją.

„Apple“ turi keletą kitų projektų, kurie taip pat gali pasirodyti renginyje. Kalbama, kad naujasis „Apple Watch“, kuris, kaip pranešama, vadinsis „Apple Watch Series 7“, turės naują dizainą su plokštesniais kraštais ir didesniais 41 mm ir 45 mm ekranais, t. y. 1 mm daugiau nei „Series 6“.

Taip pat sklando gandai, kad bus gaminami nauji 14 ir 16 colių (35 ir 40 cm) „MacBook Pro“ kompiuteriai, kuriuose bus įrengti pagal bendrovės užsakymą sukurti lustai ir SD kortelės lizdas.

Tiesioginę transliaciją galėsite žiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius