Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palyginimas: kuri platforma stabilesnė: „iOS 10“ ar „Android 7.0 Nougat“

„Android“ ir „iOS“ yra populiariausios mobiliųjų prietaisų operacinės sistemos, todėl nenuostabu, kad jos nuolat lyginamas viena su kita, o jų gerbėjai tvirtai gina savo pozicijas ir nepripažįsta konkurentų pranašumo.
„Android Nougat“ simbolis
„Android Nougat“ simbolis
Temos: 2 Android iOS

Pastaraisiais metais „iOS“ tapo daug atviresnė trečiosios šalies kūrėjams, o „Android“ įveikė „vaikiškas ligas“, t.y. „pakibimus“ ir darbo klaidas. Tačiau ir dabar abi sistemos kartkartėmis susiduria su įvairiomis problemomis. Tyrimų bendrovė „Apteligent“ nusprendė patikrinti, kuri iš naujų sistemų stabilesnė: „iOS 10“ ar „Android 7.0 Nougat“.

Tyrimas parodė, kad „Android 7.0 Nougat“ įvyksta 2,5 karto daugiau klaidų nei „iOS 10“ atveju, kada programėlė negali tinkamai veikti dėl problemų su tinklu. Be to „Google“ OS programos užsidaro su klaidomis 6,4 proc. atvejų, o „iOS“ šis skaičius siekia 4,1 proc..

Operacinių sistemų palyginimas
Operacinių sistemų palyginimas

Grafike žemiau matome, kad „Google“ padarė didelį darbą optimizuodama „Android 7.0“, tačiau dabar stabiliausios „Android“ versijos yra „6.0 Marshmallow“ ir „4.1-4.3 Jelly Bean“. Tačiau, jei tendencija išliks, „Android 7.0“ klaidų skaičius gali būti gerokai sumažintas.

„Apteligent“ specialistai atkreipia dėmesį, kad vos tik pasirodžiusi „Marshmallow“ iškart tapo stabiliausia „Android“ versija, tuo tarpu „Android 7.0“ turi daug problemų.

Operacinių sistemų palyginimas
Operacinių sistemų palyginimas

„Apteligent“ ataskaitoje, deja, nėra išsamios informacijos apie senesnes „iOS“ versijas, tačiau analitikai pažymi, kad „iOS 10“ stabilumu pranoksta savo pirmtakus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius