Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasikeitusi „YouTube“ išvaizda ir naujos funkcijos patinka ne visiems

Kompanija „Google“ pakeitė savo valdomos svetainės „YouTube“ išvaizdą ir papildė ją naujomis funkcijomis, pvz., galimybe susieti kanalą su „Google+“ ar „Facebook“ paskyromis. Vartotojai šiuos pokyčius vertina skeptiškai.
Naujoji „YouTube“ išvaizda
Naujoji „YouTube“ išvaizda / 15min.lt nuotr.

Bene labiausiai pakito pagrindinis „YouTube“ puslapis. Nuo šiol užsukus į jį ir prisijungus, rodomi naujausi prenumeruojamų kanalų įkelti vaizdo įrašai. Pasirinkti atskirus kanalus ar kitus šaltinius galima naudojant naująjį meniu kairėje. Taip pat galima naršyti ar pridėti naujų kanalų prie pagrindinio puslapio.

Be to, „YouTube“ sąskaitą galima susieti su savo profiliais socialiniuose tinkluose „Google+“ ir „Facebook“. Tokiu atveju užsukus į „YouTube“ galėsite matyti naujausius vaizdo įrašus, kurie buvo paskelbti jūsų draugų ar pažįstamų šiuose socialiniuose tinkluose.

Į pagrindinį puslapį iškelta ir dar viena funkcija – populiariausi bei sparčiai populiarėjantys vaizdo įrašai. Pasirinkus juos galima sužinoti, kas tuo metu svetainėje yra „ant bangos“.

Tačiau šie pokyčiai patinka ne visiems. Ties vaizdo įrašu, kuriame pristatomos bei paaiškinamos naujovės, pasipylė pasipiktinusių vartotojų komentarai. Vieni tiesiog keiksnoja naująją išvaizdą ir prašo grąžinti senąją, kiti priekaištus išsako argumentuotai.

„Esu užsiprenumeravęs 78 kanalus. Kaip, po velnių, turėčiau rasti turinį, kurį noriu matyti? Eikit velniop, „YouTube“!“ – rašo vartotojas slapyvardžiu „funnguns“. Kitas klientas piktinasi, kad buvo pašalinta galimybė rekomenduoti vaizdo įrašus.

Panašu, kad naujovės nepatinka didelei daliai „YouTube“ narių. Naujoves pristatantį vaizdo įrašą įvertino per 7 tūkst. žmonių, iš jų daugiau nei 5 tūkst. įrašą vertino neigiamai.

Tiesa, kitiems didiesiems tinklalapiams (pvz., „Facebook“) keičiant dizainą ar funkcionalumą žmonės dažnai į tai reaguoja neigiamai, tačiau ilgainiui įpranta. Taigi gali būti, kad ir „YouTube“ atvejis bus toks pat.

Siūlome pasižiūrėti šį vaizdo įrašą:

VIDEO: Get More Into YouTube

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius