Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbta techninė spraga, leidžianti žiūrėti „YouTube“ visiškai be reklamų

Visi tikriausiai sutiktų, kad reklamos „YouTube“ platformoje labai nervina. Deja, tenka pripažinti, kad tai yra būtinas blogis: jei nebūtų reklamos, už kurią gaunamos pajamos tampa motyvacija kurti turinį, nebūtų ir paties turinio. Tačiau yra būdas, kaip šių reklamų galima išvengti.
„Youtube“
„Youtube“ / 123RF.com nuotr.

Paprasčiausias sąžinės graužaties nekeliantis būdas išvengti reklamų – užsisakyti „YouTube Premium“ paslaugą. Tačiau ji yra mokama. O kaip tada išjungti reklamas nemokamai?

Naudinga gudrybe pasidalino „Reddit“ vartotojas u/unicorn4sale. Jis aptiko techninę spragą, kuri leidžia „YouTube“ platformoje užblokuoti reklamas. Ir tai padaryti kur kas paprasčiau, nei galima pamanyti. Tereikia vaizdo įrašo nuorodos laukelyje po „.com“ padėti tašką. Pavyzdžiui, nuorodoje „youtube.com/video“ padėkite tašką. Tuomet nuoroda atrodys taip: „youtube.com./video“. Ir štai, vaizdo įraše nebebus rodomos reklamos.

Įdomu tai, kad šis triukas veikia ne tik „YouTube“, bet ir daugelyje kitų svetainių. Pasak „Reddit“ vartotojo, aptikusio šią spragą, šis triukas veikia dėl domeno serverio pavadinimo. Padėjus tašką po „.com“, jis nesutampa, tad užkraunamas tik pagrindinis puslapis be papildomų funkcijų, o šiuo atveju, reklamų.

Be abejonės, ši spraga neliks ilgai neužtaisyta. Iki tol mėgaukitės vaizdo įrašais be reklamų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius