Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Per klaidą“ išaiškėjo, kaip atrodys „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“

Anksčiau šiais metais „Samsung“ pristat4 „Galaxy S20“ seriją: „Galaxy S20“, „S20+“ ir „Galaxy S20 Ultra“. „Galaxy S20 Ultra“ buvo pats įspūdingiausias, o kartu ir brangiausias trijulės prietaisas. Dabar „Samsung“ ruošiasi pristatyti naują išmaniųjų telefonų seriją – „Galaxy Note 20“.
Nutekėjusi „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“ nuotrauka
Nutekėjusi „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“ nuotrauka / Twitter nuotr.

„Galaxy Note 20 Ultra“ istorija gana sudėtinga. Iš pradžių pasklido keletas gandų, kad „Samsung“ nutraukė planus gaminti „Galaxy Note 20 Ultra“. Dabar pranešama, kad „Samsung“ visgi išleis aukščiausios klasės „Note 20“ serijos modelį. Naujausiomis žiniomis, „Galaxy S20 Ultra“ gaus 108MP pagrindinę kamerą.

O štai titulinė šio straipsnio nuotrauka „nutekėjo“ iš oficialios „Samsung“ svetainės Rusijoje – manoma, kad šios įmonės atstovai per klaidą į oficialią svetainę įdėjo ir publikavo ne tas nuotraukas. Nors negalima atmesti ir tikimybės, kad tai buvo „valdomas nutekinimas“, siekiant patraukti technologijų entuziastų dėmesį.

Tikimasi, kad šįkart telefonas nepateiks tų pačių nemalonių siurprizų, kaip „Galaxy S20 Ultra“. Aukščiausios klasės flagmanas turėjo keletą problemų, susijusių su netinkamu kameros fokusavimu. „Samsung“ pateikė kelis atnaujinimus, kad išspręstų šią problemą, tačiau to nepakako.

„Galaxy Note 20 Ultra“ gaus „Snapdragon 865+“ mikroschemų rinkinį. Telefonas taip pat turės QHD ekraną su 120Hz atsinaujinimo dažniu. Bus leidžiama naudoti aukštesnį atsinaujinimo dažnį su aukščiausia raiška, o šios funkcijos nėra „Galaxy S20“ serijoje, tad tai bus reikšmingas atnaujinimas.

„Galaxy Note 20 Ultra“ turės labai efektyvų LTPO skydelį, kuris užtikrins geresnį baterijos veikimo laiką. Be to, telefonas pasiūlys naujas kameros ir „S Pen“ funkcijas.

„Galaxy Note 20 Ultra“ oficialiai pasirodys rugpjūčio 5 d. kartu su „Galaxy Note 20“ ir „Galaxy Note 20+“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius