Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Planšetė „Samsung Galaxy Note 10.1“ susidraugavo su elektroniniu rašikliu

„Samsung“ plečia planšetinių kompiuterių asortimentą: Barselonoje vykstančioje konferencijoje „Mobile World Congress“ kompanija pristatė planšetinį kompiuterį „Samsung Galaxy Note 10.1“, kurį galima valdyti ne tik ekraną liečiant pirštais, bet ir specialiu elektroniniu rašikliu.
Planšetinį kompiuterį „Samsung Galaxy Note 10.1“ galima valdyti ne tik ekraną liečiant pirštais, bet ir specialiu elektroniniu rašikliu.
Planšetinį kompiuterį „Samsung Galaxy Note 10.1“ galima valdyti ne tik ekraną liečiant pirštais, bet ir specialiu elektroniniu rašikliu. / Gedimino Gasiulio/15min.lt nuotr.

„Galaxy Note 10.1“ galima vadinti telefono „Galaxy Note“ ir planšetinio kompiuterio „Galaxy Tab“ hibridu. Arba šių įrenginių vyresniuoju broliu, kadangi jis apjungia ir išplečia jų technines savybes bei galimybes.

Kadangi yra dvigubai didesnis už pirmąjį „Galaxy Note“, vadinti jo telefonu nebegalima – tai tikrai planšetinis kompiuteris. Ir nors skambinti šia planšete galima, tai patartina daryti naudojant prijungiamas ausines – rankoje įrenginį laikyti sunku ir nepatogu. O ir atrodo juokingai.

Naujasis planšetinis kompiuteris turi praktiškai visas jaunesniojo brolio savybes. Bene labiausiai iš kitų planšečių jis išsiskiria tuo, kad jį galima valdyti elektroniniu rašikliu.

Šiuo atžvilgiu jis netgi pranoksta savo jaunesnįjį brolį „Galaxy Note“, kadangi jame įdiegtos patobulintos piešimo, nuotraukų redagavimo ir rašytinio teksto atpažinimo programos. Pavyzdžiui, tekstą atpažįstanti programa jau moka ir piešti tikslias geometrines figūras, atpažįsta matematines formules. O parašytą formulę aplikacija gali net išspręsti ir pateikti atsakymą.

Taip pat šiame planšetiniame kompiuteryje įdiegtos nuotraukų redagavimo ir piešimo programos „Adobe Photoshop Touch“ ir „Adobe Ideas“.

Jis naudoja naujausią „Android“ operacinės sistemos versiją „Ice Cream Sandwich“.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą:

„Samsung Galaxy Note 10.1“ techninės savybės:
* 10,1 colio įstrižainės 1280 x 800 TFT ekranas;
* 1,4 GHz dviejų branduolių taktinio dažnio procesorius;
* 16–64 GB vidinės atminties (galima išplėsti „microSD“ kortele)
* 1 GB operatyviosios atminties;
* 7000 mAh baterija
* 3 mln. tšk. galinė vaizdo kamera ir 2 mln. tšk. kamera priekyje vaizdo pokalbiams;
* Išmatavimai: 256,7 x 175,3 x 8,9 mm;
* Svoris – 583 gramai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius