-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ploniausio pasaulyje išmaniojo telefono sulauksime gruodį

Kinų kompanija „Vivo“ publikavo išmaniojo telefono „X5 Max“ reklamines nuotraukas. Jose nekukliai užsimenama, kad vartotojai jau greitai sulauks „ploniausio pasaulyje išmaniojo telefono“.
Vivo x5
Vivo x5 / Gamintojų nuotr.

Kinų kompanijai yra garbės reikalas įgyti „ploniausiojo“ mobilaus įrenginio gamintojo titulą, kadangi dabar jį turi vienas iš pagrindinių konkurentų – firma „Oppo“. Pastarosios išmanusis telefonas R5 turi 4,85 mm storio  korpusą, tuo tarpu „Vivo“ modelis bus dar plonesnis – 4,75 milimetro.

Iš publikuotų fotografijų galima spėti, kad „Vivo X5 Max“ gaus Hi-Fi garso posistemę, nors šiuo atveju gamintojui tikrai reikėjo pasistengti, kadangi ploninant telefono korpusą atsiranda techninių iššūkių.

Apie korpuse naudojamas medžiagas „Vivo“ kol kas nutyli. Tikėtina, kad jei ne visas korpusas, tai bent jo rėmelis bus pagamintos iš metalo.

Kinijos sertifikavimo institucijos TENAA duomenų bazėje minimos tokios „Vivo X5 Max“ specifikacijos, kaip 8 branduolių 1,7 GHz taktinio dažnio procesorius, 5,5“ Full HD ekranas, 2 GB operatyvios atminties, 13 MP ir 5 MP kameros, 4G LTE, „Android 4.4.4 KitKat“.

Teigiama, kad išmanusis telefonas debiutuos šių metų gruodį, taigi iki to laiko gamintojas galbūt atnaujins operacinę sistemą iki „Android 5.0 Lollipop“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius